(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Какать - можна Бумага - тільки через тцк
-
Він же не міг з неба це накинути, значить десь про це чув-говорили
-
Це з АТО чувак, дрони зараз робить Просто накинув лишнього, а воно он як
-
А какать можно будет без военного билета и тцк?
-
нашли ca или us contract?
-
podcasts.apple.com/ca/podcast/%D1%83%D0%BF-%D0%B2%D0%B3%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D1%81/id1644515399?i=1000640216965 Трохи перемоги
-
ну видимо у меня с локацией связано (NB) - 100% remote я за feb-aug 23 так и не нашел IT работу по итогу вернулся в контору в которой работал в UA несколько лет назад, но уже как CA contractor
-
Позже может опубликую отдельный вопрос в телеге
-
Но я тебе вместо опроса скажу что таких мало
-
Не, уже поздно
-
Привіт! А хто як підтверджував ФОП досвід і вам його зарахували? Які документи надавали?
-
Т.к будучи контрактором не получится по ЕЕ пройти. Многие оформляются через Deel etc
-
Ну, в чате минимум человек 10 работают на сша, не как контракторы
-
Если компания согласится заполнить форму😄 Проходить-то ты можешь куда угодно, но если компания скажет нет - то свободен. Ну и компания должна соответствовать требованиям программы
-
Я про провинциальную
-
Цим людям до Європи краще не їхати😝
-
Я не плутаю, я говорю про OINP FWS. На ЕЕ балів не вистачає - написали ж вище наче😀
-
Тобто вся справа лише в компанії? Якщо компанія ок, то можна йти по тій програмі навіть якщо балів не вистачає?
-
Мені здається ви плутаєте. Ви мабуть говорите про Foreign worker stream, але вона якраз йде окремо від Експрес Ентрі. Через ЕЕ йде Canadian Experience Class, там вимог до роботодавця немає
-
Читала, що її роблять до 3-х місяців 🙈
23 Jan 2023, 01:02
397580/639776
20 minutes ago