(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ми рентували. Мали найкращий досвід: все оформили онлайн, а з'ясувавши наш маршрут, нам надали машину вище класом за ті ж самі гроші, що ми виявили по прибуттю за нею. Але ми докупали додаткові кілометри та доплачували за залишення машини у 2000 км від начальної точки. Хоча потім нам ще три роки телефонували та вітали з днем народження 🙈
-
Та да, особливо о 4 ранку українською мовою іспаномовного клієнта 😅🤦🏻♀🤦🏻♀ Кожен раз ледь не до інфаркту, може, щось з родичами сталося... Прохання так не робити ні до чого не призвели, і тільки повномасштабне вторгнення поклало цьому край 😢
-
Для мене це комент не саме про оренду, а про стиль роботи. Як от наприклад я ловила свою посилку dhl, яку хз де тримали, хоча слали смс що вона то на одному, то на іншому пікап поінті (ні там не там не було). Чи як інстакарт привозить те, що ти не замовляв, зате не привозить (хоча й пробиває в чеку) те що треба. Чи як мені привезли стіл з Ashley кухонний, і вже у мене в квартирі побачили, що деталі не вистачає, і я чекала ще декілька тижнів на заміну і т д
-
Только сразу вопрос как пр получить в таком случае
-
Люди с Бразилии, Колумбии, Мексики работают значит и с Канады можно найти
-
Реф или опыт работы в компании из США ну или очень нужен специалист такого профиля
-
неужели
-
Мар'яну Безуглу відкликали з посади голови комітету з нацбезпеки