(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
В мене до 2026 дійсний, хотів другий зробить
-
А що без паспорту робитимеш?
-
Я таких дурників теж часто в чатах бачу, хоча в живу ні разу
-
Так шо, не їхати в п'ятницю робити новий паспорт чи шо? Дивом слот спіймав
-
Чому дивно В мене там друзі-переселенці живуть з початку війни, Платять комуналку та й хай живуть
-
Не знаю, правда чи ні, але кажуть що зараз без довідки з военкомата неможливо продавати, типу неофіційно, але БТІ і тд можуть послати зробити виписку з воєнкому. Краще довіреність, якщо є змога, типу переписати на дружину/маман/сестру, щоб вони продали
-
по довіреності. Я два роки тому покупав, мені пропонували один варіант, де власники були за кордоном по довіреності
-
Та да ты должен понять что куда бы ты не поехал тебя вышлют, потому приди в отчаяние и вернись сам )
-
дивно, що ти тільки зараз цим почав цікавитися
-
Хіба можна без власної участі, тобто не знаходячись в самій Україні, продати?
-
Дякую!
-
3 січня о 13:32 Там здається зараз абсолютний рандом, раніше чітко ввечері з'являлось
-
А я повний довбайоб через те що й досі маю хату в Києві?(
-
Бо чого питаю, я моніторю о 1 годині по Торонто, о 5тій, вівторок-четверг, якось тухло(
-
Звідки ви це все тягнете?
-
Було вже ^
-
Ти можеш не обовʼязково бути там прописаний.
-
Розвал по пунктах від чувака у Вроцлаві 1. Ну ок, купу орфографічних помилок ще можна прийняти - в органах теж не завжди сидять освічені люди. 2. В другому пункті вказано що ДП ДОКУМЕНТ буде видавати "білі паспорти", які законом може видавати тільки МЗС, а ДП ДОКУМЕНТ є підрозділом ДМСУ і законом не може такого зробити. Крім того вказано о з 02.01 їх вже видаватимуть, а на сьогодні 06.01 всі без проблем отримують свої паспорти. Сам вчора тільки був в ДП ДОКУМЕНТ. 3. Чоловіки 1960 року мають на даний момент 63-64 роки, при тому що призиву підлягають тільки до 60 років. В когось з елементарною математикою проблеми навіть. Зрада відміняється (поки що) Далеко не розходимось😏
-
Фейк скоріше за все. Датовано другим січням і з другого січня в дії повинно бути. Сотні чоловіків щодня отримують паспорти закордоном, то за останні три дні про це вже повинно було бути повно інформації. Іншими словами, якби це було тру, то срачівня не змовкала б 😅