(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Розвал по пунктах від чувака у Вроцлаві 1. Ну ок, купу орфографічних помилок ще можна прийняти - в органах теж не завжди сидять освічені люди. 2. В другому пункті вказано що ДП ДОКУМЕНТ буде видавати "білі паспорти", які законом може видавати тільки МЗС, а ДП ДОКУМЕНТ є підрозділом ДМСУ і законом не може такого зробити. Крім того вказано о з 02.01 їх вже видаватимуть, а на сьогодні 06.01 всі без проблем отримують свої паспорти. Сам вчора тільки був в ДП ДОКУМЕНТ. 3. Чоловіки 1960 року мають на даний момент 63-64 роки, при тому що призиву підлягають тільки до 60 років. В когось з елементарною математикою проблеми навіть. Зрада відміняється (поки що) Далеко не розходимось😏
-
Фейк скоріше за все. Датовано другим січням і з другого січня в дії повинно бути. Сотні чоловіків щодня отримують паспорти закордоном, то за останні три дні про це вже повинно було бути повно інформації. Іншими словами, якби це було тру, то срачівня не змовкала б 😅
-
Виглядає як фейк
-
Нет как раз при продаже выпишут в любом случае
-
Во, щось таке, так, дякую
-
⚡️Рішення про законопроєкт про мобілізацію буде прийнято наступного тижня, орієнтовно 8-9 січня Про це заявив секретар комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки Костенко. Київ Ірпінь Буча | Підписатись
-
для продажу потрібно виписатися з квартири. Без тцк не дадуть виписатися.
-
Хз, у мене не так багато було в Україні, але я все попродавав в кінці літа, коли зрозуміло стало, що скоро жопа
-
Де юро ви абсолютно праві. Де факто є існуючи кейси з подібними шахрайствами.
-
Не надо никого выписывать при наличии детей нельзя продавать без разрешения опекунского совета
-
Антон Гура. В нього багато трешу, але часто буває цікаве, те що наші журналізди не пишуть
-
Ні. Це ж якраз популярний варіант шахрайства. Коли залишають дітей, яких не можна виписати до повноліття та інше. Тому зазвичай ріелтори перед продажем показують виписку з тим що прописано 0. Але наскільки я пам'ятаю законом не заборонено щоб там були люди.
-
После продажи нет прописки и можно стать на консульский учёт на ПМЖ даже при желании
-
Та я больше про справку с тцк и подобное , как раз при продаже точно выпишут без всяких справок
-
У нас сказали «нічого того не можна» але я собі в IDE поставила копілот чисто щоб попробувати (в неробочий час). І потім коли я шарила екран і всі бачили що в мене стоіть копілот, ніяких пілюлей мені за це не дали ні ПМ ні замовник. Замовник сам казав що чатжпт юзає. Тобто, офіційно «не можна» а практично ніхто тобі не забороняє.
-
Треба чекати 8-9 січня, пишуть що тоді почнуться пекельні борошна, бо прийняття законопроекту будуть як раз в ці дні)