(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
И 3к лутануть считай трип бесплатно почти ))
-
В Италии в Испании скоро наверное уже и в Монте Карло будет с новым законом
-
В его берлоге где-то в Черногории? 😄
-
Вас присыпало уже?)
-
Ну можно съесть тогда военкома в его берлоге жить поприятнее будет
-
Нормально будет
-
Да ну, там же сухо
-
Тут є порівняння на кінець 2022 - assets.ctfassets.net/nnc41duedoho/3CatxeVLCbMhAhA7PCEPyB/553b0a29697566237f6b69bfdea6d1fa/Canadian-Insurance-Rate-Comparisons-Oct-2022.pdf
-
З досвідом, але я не знаю скільки його зарахували, за останні два роки чи повністю з 2018.
-
Было время хайпа брали с улицы кто жабоскрипт от жабы мог отличить
-
Я б не сказала, що важко. Дивлячись для кого. Знаю дівчат що пішли просто на буткемпи по типу «увійти в айті», я трошки менторила і у нас був чат, де вони потім писали про пошуки роботи. Після одного буткемпу, звісно, складно, то вони знаходили в Альберті, де брали на інтернів, а ще декілька знайшли в США і писали, що це простіше вдалося, більше відповідей звідти
-
Бо в сша теж хочуть платити копійки за розробку. Ось тільки виставили вакансію Staff Full-Stack 10+ досвіду мін. за 80-120k CAD base. www.linkedin.com/jobs/view/3800372408
-
Креативность заголовков растет
-
За законом дрона ☝🏻 Прикордонники завадили двом чоловікам потратити до Молдови. Отримавши оперативну інформацію, правоохоронці підняли в небо дрон та виїхали до порушників. Побачивши автівку, чоловіки залягли у високій траві, але марно… Їх затримали неподалік села Павлівка, що на Одещині. Наразі справу скеровано до суду. 🇺🇦 Telegram | Facebook | YouTube | Instagram | TikTok | Twitter | Сайт