(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Лол, прикольно, не знав що можна парсити з тг повідомлення з відкритих груп
-
Лол
-
А є в Німеччині можливість легально знизити податки? Наприклад, як на рахунок RRSP перерахувати гроші в Канаді? Або щось подібне TFSA?
-
І наче питає «а за кого ти голосував в 2019»?
-
ололо АІ замінить програмістів і всіх інших, бійтеся смузехльоби, уууу
-
Це точно. А ще він вигадує різних письменників, наукових діячів. Може написати про людину, якої ніколи не існувало. Тому для написання рефератів і статей його теж не можна використовувати
-
Яке місто?
-
Мені навпаки в Канаді вибір продуктів показався значно більше ніж в Німеччині🤷♀ Хоча я сосиски і ковбаси не дуже їм, не звертаю на них увагу. Більш важливо мені вибір різного м'яса і морепродуктів.
-
Просто виступ депутатки в парламенті Нової Зеландії. Флегматичка якась 😂 ТРУХА⚡️Украина | Прислать новость
-
Так, вже пофіксили, але ще є можливість отримати бонус 100$ з промо кодом V1RG67NM якщо відкрити там кредитку
-
Я у нього спитав чому не бачу місто Вернон BC в переліку то він щось там написав що не знає, хоча місто є і назвав він його Верніль Альберта 🙈
-
Какая география, тут даже букавы посчитать не может :D
-
но все равно даже на английском куча мемов вылазит, даже у 4 версии -_-
-
как-то скормил ему докторскую работу на украинском, попросил анализ текста, тупо потеря времени
-
я вообще отказался общаться с ботом на любых языках, кроме английского, заметил что ответы, бывает, очень сильно хромают
-
як би мене хтось таке спитав я б теж не зрозумів мабуть що тре
-
я думаю це ситуація яке питання така й відповідь й воно вашу англійську норм тролонуло
-
І все ще не може знайти роботу на 140к?)
-
15 месяцев, по полтора часика в неделю 😊
-
поэтому и спрашиваю у chatgpt, шансы на полезный ответ выше ¯\_(ツ)_/¯
23 Jan 2023, 01:02
399181/636381
3 minutes ago