(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Так TN це non-immigrant віза з привязкою до роботодавця. Це дуже відносне «потрапити», по суті це краща версія L1 в плані того що тобі не треба робити рік спочатку в non-US офісі, але без можливості отримати грін карту. Чи я помиляюсь?
-
Торік я назбирав багато наклейок з різних місцевих стартап і тех івентів в Альберті 😎 А на які чекаєте ви в 2024? www.linkedin.com/posts/bakhmut_showing-off-my-laptop-stickers-to-promote-activity-7149871814251327488-sfaA
-
Борщаговку затопило говном
-
Киев. Прорвало канализацию на Борщаговке. Затопило машины. Завтра будет -13 и всё это добро говно успешно замерзнет. Зато у Кличко дом в Гамбурге. Подписаться на Инсайдер | Прислать контент
-
Ну норм, нащо грін карта коли можна отримувати usa зп
-
Можно получить, но сложно конечно будет
-
За 17cad вот таких 4 стейа у азиатов 😋
-
Типова Борщага
-
From July to October 2022, the Canadian government processed almost 146,000 new study permit applications from India, but last year only processed less than 87,000 applications during the same time frame. torontosun.com/news/national/fewer-indian-students-applying-to-learn-in-canada-report-says
-
як варіант ще сквоміш є або пембертон, це якщо цивілізація не потрібна
-
Йобана русня нано збою свою застосовує, гівном топить
-
Там весь час каналізацію ремонтували поки я в КПІ вчився
-
Сквоміш дорогувато
-
Панове, хто проходив співбесіду на туристичну візу в США, у вас після неї одразу забирали паспорт? Через скільки паспорт вдалось забрати?
-
Я живу на Борщагі, яку сьогодні затопило гамном. Запамʼятаю на все життя як власник одного з затоплених автомобілів вийшов і дві хвилини кричав: КЛИЧКОООО!!!! Він так довго тягнув «о» що я відчув його біль.. можливо він збирав на цей автомобіль все своє життя
-
можна попросити urgent processing, але хз як це робиться
-
Чи знову "від настрою імміграційного офіцера?"
-
є таке
-
Потенційно не виникне якихось проблем?
-
тому варто мати два паспорти :)
23 Jan 2023, 01:02
399923/643493