(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Готові до вівторка? Третя зустріч Edmonton Design Movement через 2 дні!Приєднуйтесь щовівторка – дизайнери, UXери, фронто-ендери і продуктовці. Скажіть чи прийдете зараз – місця обмежені: www.eventbrite.ca/e/edmonton-design-movement-tickets-782337702127 Remedy cafe, 6-8PM
-
Так це вінтерпег а не делмонтон
-
Привіт! Хтось може надати приклад доказу recruitment activities? Це просто лист від емплойера з описом того, як він шукав людину і чому обрав вас? Я знайшла роботу по спілкуванню в Лінкедіні, як такого recruitment advertisement по суті не було. Дякую за відповідь!
-
Жодного разу помилок в квитках і багажу не мала. Цього разу буду летіти взимку (високий ризик відміни рейсу), тому взяла їх гарантію, подивимося як буде
-
Не знаю, я завжди ними літаю, можу показати свою історію перельотів (десь близько 40) і лише один раз була відміна рейса через забастовку, але я сама купила найдешевший квиток без повернення
-
Я якось брала квитки, воно зняло гроші і десь добу не було жодної відповіді. Потім прийшло повідомлення, що обрані квитки не вдалося забронювати і тому вони пропонують доплатити ледь не 50% квитка щоб отримати ті, або за мої гроші іншу дату з іншою пересадкою
-
Любі друзі, хто подавався на ПР по ПНП ЕЕ, як швидко почала рухатись ваша аплікація на федеральному етапі? У мене з 16/11 тиша повна, руху 0
-
Якшо бути точним, то в ЕЕ довго не нічо не мінялося. Потім кілька років тому там став міністром Sean Fraser. За його каденції вони думали як імпрувнути іміграцію, шоб більше відповідала економічним цілям. Придумали, шо ЕЕ далі буде, але придумали окремі вибірки для потрібних спеціальностей і суттєво збільшили ліміти на номінації провінціям, шоб провінції могли більше самі набирати людей, яких хочуть. Ну і стрім франкофонів теж за його часів вроді появився. І CUAET теж. Потім Sean Fraser став Housing міністром. Буде видно, чи новий міністр іміграції шось буде міняти... Поки не чув від нього, шоб щось сильно міняли
-
*драйвер економіки
-
Більше грошей слюсарям