(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ну в вашому світі не можна, в моєму можна
-
лол
-
Ми живемо в суспільстві де так не можна робити ось і все
-
Это и есть тролинг
-
Так а де тролінг? Те що ви ущемілісь що якогось дебіла спитали за його слова, так це ваші проблеми. У вашому маня мірке де ви найсильніші і всім дасте пізди і засудити ви найкрутіші
-
середню освіту, деяким вищу
-
Безкоштовне навчання, медицину?
-
Я бачив репортаж, що в Молдові просто в їх прикордонників ставлять штамп, але щоб возили назад до українських прикордонників, це цікаво. Але формально вони (українські прикордонники) не мають такої влади на території Румунії, тому норм. Все одно цікаво
-
Але відповідаючи на питання. Українці воюють за зйобиків які поливають Україну гівном з-за кордону і виправдовубть таких же самих підорів. Я думаю за це і за тобі подібних.
-
паспорт, mindset
-
Мій пройоб, не побачив
-
я знаю хорошого окуліста, може допомогти
-
Українець розповів на відео, як незаконно перетнув кордон, перепливши річку Тиса, і потрапив до Румунії. Стоячи в мокрому одязі, хлопець каже, що йому "п*зда як холодно", зате "навіть повітря інше, впевненість інша", а "та х*йня позаду, яка на мене чекала". Каже, "були нюанси", але загалом "пройшло легше, ніж я думав". Так він мокрий йшов близько 2 км уздовж траси, доки до нього не під'їхали місцеві поліцейські, дали в ділянці йому тимчасовий сухий одяг, їжу, там він переночував. Вранці вони відвезли його до кордону з Україною, взяли в українських прикордонників "якусь відмітку", потім повезли до "якогось посольства в Румунії", потім до міграційної служби, де йому дали документ, який дозволяє пересуватися Румунією. Потім цей документ він показав на кордоні з Угорщиною, йому поставили штамп і тепер може пересуватися по всій території ЄС.
-
"українці"
-
Так а чого ти не лінканув те саме повідомлення для контексту?