(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ко́декс — зведення правил у певній сфері, що може мати офіційно закріплений характер, проте позбавлене безпосередньої юридичної сили. Тому - ні
-
це мені ще винні за переплату
-
Мене автівка збила в Канаді на швидкості 50км/годину. Я по емердженсі очікував 14 годин. Поліція їхала 20-30 хвилин. А автобуси в Торонто ніколи не приходять вчасно завжди або раніше або пізніше.
-
і ментали які ріжуть всіх тут в Канаді ахаха
-
❗️Утренней РЕЙД проверки документов у мужчин на Молдаванке, останавливают троллейбусы: видео ☝🏽 Больше читайте выше в канале ☝🏽 Ссылка на наш канал 👉 t.me/+_osZLpRD48c3ODYy (жми) Прислать новость👉🏼 @odinfo2_bot 👉🏾 ✅ ПОДПИСАТЬСЯ
-
ахахахах
-
Купуй білет на батьківщину, там краще)
-
А ще забув написати про наркоманів і бомжів
-
Тебя не выпускают с Канады?
-
так чому зеля навіть не намагався домовитись з путьой?
-
ахахахах
-
як в мфо
-
з відсотками
-
лол
-
Ну, то что дала — уже отняла 😜
-
лол, я їздив на автобусах норм вони кактають. За лікарів то якби все так погано було в сі б вмирали тут як мухи лол. Поліція найадекватніша яку я тільки бачив
-
Ну це вже якийсь рентв з жидорєптілоїдами)
-
Какой примут — узнаем завтра (и примут ли вообще)
-
так, сьогодні о 12-ій новий законопроект додали, а в основному зʼявилася примітки - Науково-експертний висновок (Перше читання) Скорочений текст: Головне управління висловлює зауваження до поданого законопроекту. Формалізований текст: Управління висловлює зауваження до поданого законопроекту
-
Да, выкатили новые ноунеймы. 4й За первый или второй вроде куча ошибок
23 Jan 2023, 01:02
400509/644957
about 2 hours ago