(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
лол
-
лол, я їздив на автобусах норм вони кактають. За лікарів то якби все так погано було в сі б вмирали тут як мухи лол. Поліція найадекватніша яку я тільки бачив
-
Ну це вже якийсь рентв з жидорєптілоїдами)
-
так, сьогодні о 12-ій новий законопроект додали, а в основному зʼявилася примітки - Науково-експертний висновок (Перше читання) Скорочений текст: Головне управління висловлює зауваження до поданого законопроекту. Формалізований текст: Управління висловлює зауваження до поданого законопроекту
-
Та якби все так просто було
-
Інфра де автобуси ніколи не приходять вчасно? Страхування де лікаря треба шукати 1.5 роки а записуватись за 0.5 роук. Поліція де вейтінг тайм 5 хвилин на емердженсі колл і вона може не приїхати. ))) Дякую)))
-
Так я розумію, я про те що людина намагалась довести як все в Канаді на іншому рівні, і тут відчувається куди йдуть твої податки. Не згоден.
-
Канада все равно лучше, и тут есть системный порядок (хаос тоже присутствует), но к счастью он не настолько виден. Не хочу сравнивать Украину и Канаду. Украину я люблю как место своего дома, такая романтизация вот. Канада мне нравилась своей системой и порядком. Дома был беспорядок во всем, но это домашний беспорядок, к нему можно быстро привыкнуть и перестать критиковать.
-
Блін, сумно (
-
Дякую за твою думку, похуй)