(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Оффтоп: А скільки тут ФПВшників в чаті? Може окремий тред для фпв створити?🤔
-
насколько я помню, новая система от DJI передает 1080p поток, поэтому очень высокие требования к bandwith и всякие кусты мешают. А может у тебя антенны плохие)) У меня до войны был самолет с dji air unit, так я на нем облака на высоте 2+ км пробивал и поднимался над ними, а потом еще и улетал от себя на 10+ км
-
А так сейчас все вспомнили что война бывает
-
Не густо
-
Якщо ти маєш контакти менеджерів з Штатів, то спитай їх, чи можуть вони підтвердити, що ти працював з ними. Я саме так і робила. При бекграунд чеку звонили в Штати, а не в Україну. Я казала, що то був аутсорс, але їм був важливий мій досвід, а не то, як я була оформлена.
-
У мене тільки dcl є, я новачок, і насправді моя апа в україні лишилась 🤷♂️ поки руки не дійшли почати заново, тільки ось придивляюсь що зараз в світі фпв відбувається, з чого почати.
-
я на закарпатье один раз в сосну на горе влетел, потом 3 часа искал дрон
-
З ліцензією здається можна більше, але там все узгоджувати треба, інакше заберуть ліцензію
-
в Украине формально нельзя было, но на радарах ты не светишься, а менты в поле тебя искать не будут
-
в Штатах как раз есть (ну или были) блогеры, которые делали именно long range полеты на самолетах или дронах. а вот в сраной Канаде про такое и мечтать не приходится
-
Та і в україні також