(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Шановні батьки та діти ❤️❗ У мене є ідея для дітей, якою я хочу з вами поділитися. Зараз багато дітей виявляють бажання спробувати себе у сфері IT, тому моя ідея полягає в організації безкоштовного вебінару з програмування. На вебінарі ваші діти матимуть можливість познайомитись з основами програмування та розвинути свої навички в цій цікавій галузі. Теми, які будуть включені: - Основи програмування - Введення до Scratch або Python - Творчі завдання з 3d моделювання та відеомонтажу. - Створення ігор на платформах Roblox, Unity, Minecraft ☺️ Програмування зараз це те що допомагає провести час за комп'ютером з користю,а для підлітків 14+ навіть можливість заробляти☺️ Дітки від 6 до 17 років Запис відкритий до 30.01 ❄️Для реєстрації та отримання подробиць, напишіть до мене "+"
-
да, есть такое)
-
Шановні батьки та діти ❤️❗ У мене є ідея для дітей, якою я хочу з вами поділитися. Зараз багато дітей виявляють бажання спробувати себе у сфері IT, тому моя ідея полягає в організації безкоштовного вебінару з програмування. На вебінарі ваші діти матимуть можливість познайомитись з основами програмування та розвинути свої навички в цій цікавій галузі. Теми, які будуть включені: - Основи програмування - Введення до Scratch або Python - Творчі завдання з 3d моделювання та відеомонтажу. - Створення ігор на платформах Roblox, Unity, Minecraft ☺️ Програмування зараз це те що допомагає провести час за комп'ютером з користю,а для підлітків 14+ навіть можливість заробляти☺️ Дітки від 6 до 17 років Запис відкритий до 30.01 ❄️Для реєстрації та отримання подробиць, напишіть до мене "+"
-
хуйня это а не слухи. у тебя в аэропорту и спрашивать скорее всего не будут ничего, кроме твоего паспорта. у них в базе есть все необходимое. дал паспорт, подождал, получил свой ворк пермит, идешь дышать воздухом Канады
-
а безвиз тут причем? большинство успели получить защиту в европе, а потом уже делали себе куает и летели в Канаду.
-
Друга штука це я перевела телефон на французьку мову(тут суцільний профіт, по-перше можна вийобуватись, а по-друге це реально прикольно, тіки вишибає з зони комфорту спочатку)
-
смотря где)) но сейчас точно холодный
-
Как воздух кстати? Как у нас или другой?
-
На 4 курсе я понял что быть охранником в Сильпо такое себе, максимум СБ, и пошёл учить JS 😀
-
Как думаешь information security это в + или в - в резюме? 😄
-
Кароче коллеги 🙃
-
Помню когда в см работал бесили они. То палкой проверяют грязную воду чтобы ничего не вынесли, то спрашивают что за жвачку я жую так как пропал блок недавно 😀
-
Типа охранник внутренний?
-
Звісно плюс, чого мінус?
-
Ахах Але ж увагу привернуло!