(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Що за університет «Україна»? Там наче на факультеті комплексної безпеки готували дипломованих охоронців Сільпо/АТБ
-
хочешь сказать прибыль между тем как ты купил эту крипту и потратил с карты будет налогом облагаться?)
-
Не зрозумів, можете пояснити, будь ласка?
-
Якщо ви купили крипту і продаєте її, то на різницю купівлі-продажу Ви маєте сплатити податок на прибуток. Якщо кожного разу Ви платитиме крипто-картою (тобто продаватимете крипту), то треба на різницю купівлю-продажу платити податок, в цьому палку на кожну транзакцію Щось схоже є з валютними операціями в Україні
-
В мене 98% linkedin і 2% indeed з норм вакансіями виходить
-
Спитайте в групі Pets to Canada, в них багатий досвід і є перевірені перевізники, мені здається.
-
На всякий випадок нагадаю тут - не звертайте увагу на лічильник аплікантів біля вакансій, фігня. На днях постукалась в приват рекрутерка, її позиція мала 100+ аплікантів. Постукалась до людини, в якої тех стек має 0 співпадінь з тех стеком позиції, але готові розглядати навіть таких кандидатів.
-
Я работаю с Trinet, но пока не выяснил подходит или нет. Походу у них все равно офис в США. Deel точно подходит. Если кто-то может подтвердить, что Trinet подходит, буду признателен.
-
Кожна покупка - це по факту продаж Вашого біткоіну і по факту отримання доходу