(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
проще на 10 лет отложить следующую встречу)
-
Я теж плачу
-
www.treaty-accord.gc.ca/text-texte.aspx?lang=eng&id=102414
-
ну ви молодці, але так майже ніхто не робить, бо це rip off
-
Тіки шо знов писала кусок документаціі. Я помираю від суміші відчуттів. Та блін, в деяких речах треба тупо полагатися на інтуіцію та досвід! Описувати пошагово - це тупо неблагодарне діло. "Опиши як ти збираєш дитину зранку в садік" Я це роблю за 25 хвилин, але покроково описувати зі всіма едж кейсами та ситуаціями - займе двоє суток. Якщо там треба не тільки happy path описати, а ще й всякі exceptions наприклад - "що робити якщо дитина всралася" - ситуація з зірочкою якщо нема чистих штанів - "що робити як вона не хоче їсти панкейки" - "що робити якщо закінчилась рисова мука" - "що як нема свіжих ягід є тільки заморожені" - "що як обьявлено snow storm але сніг ще не падає"
-
я згоден що по закону воно нче так
-
ви радите людині яка має скромну Українську ЗП заплатити подвійний податок фактично, а на те що залишиться знімати по 400 баксів в Укр картки та жити щасливо заплативши податкі тут ))) я навіть не знаю що в цій пораді не так.
-
не буде наслідків, бо нема інструментів дізнатись про доходи Укр фопа у канадської CRA
-
те що ви прислали це лише угода, що в разі суду, Україна по запросу може відкрити ці данні Канаді. Це не якийсь там "обмін данними". Почитайте що це таке спочатку