(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
⚡️ Держава вперше законтрактувала роботизовані турелі ШаБля, - Федоров. ШаБля — це куленепробивна автоматизована система під кулемети, що допомагає бійцям дистанційно знищувати ворога. Саме завдяки дистанційній роботі турель зберігає життя та здоровʼя кулеметників. ШаБля — це інновація і приклад зброї сучасної війни. Розробка перейшла зі стартапу в сталий проєкт, який контрактує держава. Брати по Зброї | Написати нам
-
Как можно было оставить родного кота ?😢
-
«Свободи слова під час війни не повинно бути. Всі медіа повинні працювати на державу і працювати на перемогу. Всі медіа це зброя» — таку думку висловив депутат, фракція «Слуга Народу», Олег Дунда Погоджуєтесь з нардепом? Україна Online | Підписатись
-
Всем привет, подскажите пожалуйста кто получал от компании номинацию? Занялся поиском работодателя который может сделать номинацию, хочу составить список и активно стучаться 🙂 буду рад новым контактам на гитхаб / линкдин github.com/flamewow www.linkedin.com/in/ilya-moroz/
-
Та там вообще цены на все как в Монако получается..
-
оселедець над шубою?
-
А почему? Старый очень?
-
Загальний алгоритм розумію, але хотілось би все-таки якийсь детальніший оф гайд чи що. Багато нюансів є - по якому курсу конвертувати USD-CAD, по якому курсу мінусувати UAH-CAD вже сплачені податки, по якому брекету цей податок сплачувати - по тому ж що й для канадського доходу чи там якось інакше рахується, платити до чи після подання декларації, на які реквізити з яким призначенням, яку саме форму заповнювати і тд. Може для когось це очевидно але для мене, як для ньюкамера який ще не подавав першу декларацію, не дуже очевидно навіть як канадський дохід ріпортити, не те що закордонний) Мають ж бути якісь чіткі інструкції а не просто "на око". Можливо я погано шукав але не знайшов такого.