(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
оселедець над шубою?
-
А почему? Старый очень?
-
Загальний алгоритм розумію, але хотілось би все-таки якийсь детальніший оф гайд чи що. Багато нюансів є - по якому курсу конвертувати USD-CAD, по якому курсу мінусувати UAH-CAD вже сплачені податки, по якому брекету цей податок сплачувати - по тому ж що й для канадського доходу чи там якось інакше рахується, платити до чи після подання декларації, на які реквізити з яким призначенням, яку саме форму заповнювати і тд. Може для когось це очевидно але для мене, як для ньюкамера який ще не подавав першу декларацію, не дуже очевидно навіть як канадський дохід ріпортити, не те що закордонний) Мають ж бути якісь чіткі інструкції а не просто "на око". Можливо я погано шукав але не знайшов такого.
-
В смысле возле замка?
-
«I have nothing to offer but blood, toil, tears and sweat.»
-
А в Британии как было? Помнишь что Черчилль говорил?
-
Два этажа, думаю квадратов 200 точно
-
Вообще пока в Каркассоне был - знакомые две француженки как раз купили себе дом за городом за 130к евро, большой такой)
-
А где именно?
-
Там ещё задний план такой напоминает трущобы Мароккеш)
-
Но грустно конечно
-
Ну с точки зрения войны на выживание государства это ж правильный подход
-
Я теж акту самий ньюкамер. Я розібралася в основному підході. Наступним кроком, я знайшла гарного бухгалтера в Канаді, яка займається цими питаннями і порахує мені все. Тому в такі деталі я не вникала, бо я з 99% впевненістю не зможу сама коректно заповнити декларацію.
-
Ну я б не хотел жить в Каркассоне конечно, мне вообще тяжело теперь какое-то место для жизни предоставить, кроме того где я щас)