(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Если купить яхту или лаборджини ещё понятно
-
де ви таке придумали...я в шоці )
-
Блин но у меня никогда не совпадают например, я могу то экономить то тратить очень много то опять жить только на сбережения, что это за дичь така про расходы?
-
я не знаю що ти маєшь на увазі, я 2 рази вже подавався на податки, якщо ти про це. Ніхто мене не преревіряв та не перевірятиме, звичайних людей це не стосується якщо там мільйони з Бінанса не крутяться.
-
або ти нову маєчню вигадав, бо інтернет про такі випадки не чув. Я знаю про що ти кажешь, але в Канаді немає ніякого рендом семплінга на перевірки. Лише коли якийсь порог по інкаму на чекінг перешагнув таке трапитись може якщо тебе за репортять. Ти хоч раз в бухгалтером розмовляв тут? Чисто в приватній беседі, ну спитай йо ма йо )
-
Очень общий вопрос. Зависит от позиции, на которую подаетесь, вашего сертификата, того как они соотносятся друг с другом. И личных "тараканов в голове" рекрутера Имхо, если в вакансии прямо не указано что-то по поводу сертов, а у вас не релеватный сертификат условного амазона, гугла, майкрософта и т.д., то такое
-
Похоже теперь опять по тем же граблям пойдет общество
-
Отнять и разделить, потребности автоматически означают права. Привыкай, миленеалы изобрели коммунизм)
-
😂 Іра Геращенко вчора вирішила нас підколоти і прозвала " ОПешними бусінками". Іруся, ми не тільки Вас читаємо, але дуже добре все пам'ятаємо. Відео Nostalgie. Але результат плачевний. Поміняла Лідера на ... (рифма). Іра, а дійсно ж красиво було. Колись. Так натурально і майже щиро 🙊 ПолітБавовна