(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Т.е. никогда не знаешь, когда ты в шаге от ядерного апокалипсиса)
-
а прояви шайтана не є виключенням?
-
Тобто в усьому винні сцикуни американці?)))
-
Ще можна посадити на дієту - залежить від кондиції того француза)) Я свою кішку гарно вичесала фурмінатором, щоб вона за вагою пройшла (волосся довжиною 20 см), то вона майже кіло скинула.
-
У Польщі поліція затримала ексміністра та його заступника, - Reuters Колишніх топпосадовців польського МВС Маріуша Камінського та Мацея Вонсіка доправили до відділку. Там вже зібралися протестувальники, яким не сподобалися ці події. ❤️ Підписатися | @uanovo⚡️
-
дякую ЄС за ебучий банер на кожному сайті
-
❗️Комітет ВР переніс розгляд законопроєкту про мобілізацію на середу 10 січня "Відповідно завтра (найбільш вірогідно) підготують рішення по рекомендації ухвалення урядового закону за основу з пропозиціями від Комітета (які мають бути враховані до другого читання)", - написав нардеп Ярослав Железняк. Також він додав, що, ймовірно, законопроект буде відправлено на голосування у першому читанні 11 січня. @censor_net| Ми у Facebook, Twitter та Tik-Tok
-
Знаю что много кто спрашивал за компьютерный сервис, по этому решил поделиться своим опытом и сделал флаер где написаны услуги в которых я могу помочь, если у вас что-то вне списка, пишите и мы разберёмся. Кому удобнее, можете писать в ЛС. Vancouver, Canada