(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Форточку открой раз воздух испортил 😄
-
Привет 👋 Мы с девушкой приезжаем 6-го марта в Ванкувер и сейчас все еще ищем где снять себе жилье. Оба работаем в IT, язык знаем. Смотрели популярные площадки и много уже кому писали, но не очень стремятся сдавать квартиру пока мы не в Канаде. Может здесь кто-то ищет жильцов или есть знакомые, кто ищет? По нашим предпочтениям и возможностям: 1. Price range: 2400-3200 CAD, 2. West/North Vancouver, West End, 3. area 500+ sft, 4. У нас 2 кота, но весьма воспитанных, 5. Хотелось бы furnished, но готовы и на unfurnished Спасибо!
-
Государства окупировали всю территорию земли
-
ну так нащо ти все це вище написав про податки та аудіти, усю цю нерелевантну маєчню?
-
Ну вот а ты говоришь нет способов
-
Не треба на когось дивитися. Дивіться за собою і що за расистів вислови? Люди скрізь різні і з Азії є багато класних людей, як і з будь-якої іншої частини світу
-
Так бомжи и налоги не платят🤷♂
-
та я вже і знати не хочу. Типовий - "я приїхав та їв лайно щоб щось здобути, тепер ваша черга" )
-
Тогда можно на улице жить
-
Если нет платишь через аренду
-
Це якщо ти володієш нерохумістю
-
а ось позиція тих хто давно тут по типу Yay Wow - "ви тут всі живете на МОЇ податки, новоприбулдьці, так що давайте гаманця відкривайте теж" мені дуже не подобається. Мабудь таким "співвідчизникам" краще натовп біженців зі свідної азії, які ніколи офіційно не йдуть працювати, ніколи не віддають кредити, та живуть на ведлфері сім'ями по 10 людей. О то є добрі мігранти я так розумію
-
Ты же платишь в осбб