(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Але ж на ворк перміт видають сін терміном на ворк персміт. А новий не видадуть (чи не продовжать існуючий)напевно без продовженого ворк перміту. Ну і інші штуки типу медичних карток, банківські картки(мою першу рбс видав на строк дії ворк перміту)… То виходить що фізично напевно не виженуть, але скоріше за все для пересічного учасника цього чату це буде дуже некомфортне життя, якщо тільки не почати налаштовувати кубери бартером на зубні пломби
-
450 cad lol
-
А на вайз счёт в кад не получается?
-
Ну тут навіть якщо запаритись та бути на ворк перміті роками не попадашь до лікаря...
-
Чомусь ServiceCanada відмовились зарахувати допомогу по CUAET на EQBank, сказали щось не виходить у них. Які ще є безкоштовні сервіси/банки щоб отримати допомогу? WealthSimple не хочу на родичів відкривати, Simplii Financial вже 3 дні як отримали заявку, ты морозяться, ніяких новин від них
-
Ну до якогось моменту це працює :) особливо поки молодий і нема дітей :) але як на мене суммарнр чого його сидіти в дорогій і холодній Канаді без можливості користуватись її плюсами :) краще в дешеву теплу країну де все одно без статусу, але можна насолоджуватись кліматом і вирішувати питання кешем (не в розмірах «віддати все що є за прийом у лікаря» ) У мене зараз друзі приїхали по куает з дітьми і ще чекають поки їм пришлють медичні картки. Наймолодший (пів-року)захворів зі стрьомним кашлем в цей час і вони дізнались що : - family doctor visit 100cad + 150 cad prescriptions - urgent care visit 500cad - emergency visit 1500 cad (Ходили лише до фемілі в результаті за гроші, в решті просто подякували за інформацію) Так по закону всі куает покриті з першого дня MSP, але чомусь клерки в клініках про це не в курсі, і кажуть «не знаю як таке робити, платіть» :) збирають чеки будуть потім пробувати збити грошей
-
Я не знаю может кто-то пробовал и ответит
-
Ванкувер, БК Тут всі по прильоту подаються на загальних умовах на провінційну програму
-
Я думаю там є якийсь марсіанський бог :)