(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ну до якогось моменту це працює :) особливо поки молодий і нема дітей :) але як на мене суммарнр чого його сидіти в дорогій і холодній Канаді без можливості користуватись її плюсами :) краще в дешеву теплу країну де все одно без статусу, але можна насолоджуватись кліматом і вирішувати питання кешем (не в розмірах «віддати все що є за прийом у лікаря» ) У мене зараз друзі приїхали по куает з дітьми і ще чекають поки їм пришлють медичні картки. Наймолодший (пів-року)захворів зі стрьомним кашлем в цей час і вони дізнались що : - family doctor visit 100cad + 150 cad prescriptions - urgent care visit 500cad - emergency visit 1500 cad (Ходили лише до фемілі в результаті за гроші, в решті просто подякували за інформацію) Так по закону всі куает покриті з першого дня MSP, але чомусь клерки в клініках про це не в курсі, і кажуть «не знаю як таке робити, платіть» :) збирають чеки будуть потім пробувати збити грошей
-
Я не знаю может кто-то пробовал и ответит
-
Ванкувер, БК Тут всі по прильоту подаються на загальних умовах на провінційну програму
-
Я думаю там є якийсь марсіанський бог :)
-
Я чомусь подумав про Онтаріо. Окей. Сумно чути таке, сподіваюся вони в порядку
-
Там же куча исключений, так что увы. Интересно, что страхуют от самоубийства, но надо годика два пожить сначала, нажиться моментально не получится. Будет ли поход на войну трактоваться как самоубийство - вряд ли. Сама поездка в Украину уже будет возможной проблемой для страховки, вариант насильственной мобилизации там даже не знаю, вряд ли будет как убийство🤔
-
В Польщі теж була історія, чувака на 1к $ так розвести хотіли