(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
🧐І ще одне «але». Там і так з голосами було так собі. 🤯А після цього месу: «голосуємо у першому зранку VS повертаємо» їх точно не додалося. 🤷♂️Тому дуже ймовірно, що саме сценарій повернення Уряду для швидкого доопрацювання (писав вище ☝️) залишиться єдиним банально тому що всі інші вже будуть просто неможливі. P.S. 🤦♂️🤦♂️🤦♂️За всю свою десятирічну карʼєру роботи з Парламентом гірше організації процесу по такому важливому питанню не бачив.
-
🪖Взагалі варіант, який розглядається по закону по мобілізації (ще раз - це не фінальне рішення), достатньо логічний. 🗓️Зібрати пропозиції-> винести на Комітет завтра пропозицію відправити на доопрацювання уряду з ними-> швидко від Уряду вже в післязавтра (пʼятницю) отримати доопрацьований варіант і його ж в пʼятницю затвердити у першому читанні. 👌В такому випадку тоді всі ці рекомендації будуть враховані в тексті першого читання, а не залишаться на друге про що я писав тут багато разів. Але(!!!) ще раз- це НЕ фінальне рішення. Просто один з сценаріїв. І по строкам це достатньо амбітна ціль. Як мінімум все це за добу виписати і провести буде важкувато.
-
свободы воли нет, все было предопределено в момент Большого Взрыва 🙃
-
Friendly fire
-
Если что пристрелят сразу не переживай)
-
Сейчас бывает все
-
Я хочу понять на сколько твои (надеюсь так можно обратится) убеждения реально применить в текущей ситуации. Я высказался насчёт мобилизации, если хочешь прочитать - полистай. Я услышал твоё мнение, мне оно кажется немного отдалённым от реальности. Извини, если обидел. Вот я хочу понять ход твоих мыслей. Если все будет правильно, так как ты считаешь, то каковы будут последствия решений?
-
голоса?