(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я пішла на курси, бо робила свіч кар'єри і треба було якась система. З викладачем пощастило, але то була ну прям самісінька база, далі вже самостійно
-
А де оці всю люди хто “Scream if you love Poland” я не пойняв😝
-
Ооо, ти знов!😝
-
Є такий кацапський конструктор Амперка, на андруіно здається, там прикольна інструкція як зібрати пристрій і написати йому програму, може щось схоже знайти
-
Нє ну отак взяти та наїхати на Польщу те було занадто!🇵🇱🇵🇱🇵🇱
-
Я взагалі не розумію навіщо жити в Польщі 🤷♂️
-
Хороший вопрос, мое мнение может ошибочным но думаю что то специфичное не надо клеймить . Кто сталкивался с этими апринтисами резюме надо переделывать под это или нет ?
-
Подруга дейтиться з чоловіками 30+ по південних Європах - Франція, Італія - single хлопам дуже часто просто нема де, живуть з батьками🤷♀️
-
У них просто виноград і яблука швидше бродять, вони під бухають, а потім як накатить
-
Може просто найбільш діагностовані
-
напевно мало в цьому чаті сидиш)))
-
Не знаю, не чула))
-
Як в пісні Creedence
-
Так а що значить - нема де? Ким працюють?
-
Не готовий сказати, так глибоко не вивчав. Тільки знаю, що і всі, що Такс мен завжди за тобою прийде
-
Так це 10к злотих в місяць. Джун стільки заробляє
-
Ні, працюють, звичайно. Тут такий самий контингент в неї та з житлом ніколи проблем нема, тут крінжовіше жити з мамою в 33
-
Ну типу заробив у Польщі 120к юсд, довів що ти там живеш і ще інші вимоги по списку і не сплачуєш з них податок у штатах (але репорт про інкам подаєш)
-
Мені дешевше було на семестр продовжити навчання ніж закінчити і платити зус😅
-
І то, не факт
23 Jan 2023, 01:02
403125/643687
less than a minute ago