(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
www.youtube.com/watch?v=mZcOAjYszqA Було таке... Турбо коштувала 1 рубль
-
А кем Вы устроились, если не секрет?
-
а теперь на секунду представим, что Йемен объявляет мобилизацию 😂, это ж сколько еще народу в Канаду приехало бы))
-
але загальна стата з layoffs.fyi/ ніби норм виглядає на сьогодні
-
У Норс Вані здав з першої спроби. Дати реально треба в 12 ночі перевіряти, якщо треба дата на через пару днів. ПС брав пару уроків, щоб проїхати по маршруту та почути, що роблю точно не правильно, як для Канади :)
-
Мій син Іван залишився без ніг та рук. Просимо допомоги у небайдужих. Мій син був мобілізований, його відправили захищати Україну. Вже через пів року він отримав поранення. Куля увійшла в груди з лівого боку. Через півтора місяця після лікування у Дніпрі його відправили в Бахмут. 16 грудня під час виведення колони військової техніки з Мар'їнки почався обстріл. Снарядом Івану відірвало руку. Він чудом залишився живим . Іван практично нічого не пам'ятає. Він не виходив на зв'язок,я не знаходила місце у себе,ніхто не відповів. 24 Грудня коли я дзвонила нарешті його побратими підняли слухавку. Незабаром Івану зробили операцію він в тяжкому стані перебуває в Дніпрі. Івану потрібна допомога. Він переніс кілька операцій але на цьому не кінець. Тому я як мати прошу Вашої допомоги. Навіть кілька гривень важливий вклад в лікування Івана. Безмежно буду вдячна всім. картка . Zinko Ivan 5355-1611-6697-8742 PayPal [email protected] Сподіваємося на Вашу Підтримку!
-
Температура зафіксована сьогодні біля аеропорта Едмонтона, Альберта. Майже -50 С. Це реальна температура, а не з урахуванням вірту.
-
Affordable))