(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ви бачили отой мемчик «Коли ти три дні тому сказав що робиш таску, а потім обнаружуєш шо нема доступу до файлу з вимогами?» Так от, питанння. Досвічені люди/менеджери кажуть не дивуватися отаким дрібним «неправдам» бо це просто людська природа і на це неможливо вплинути. Особливо піднімається високий відсоток таких «дрібних неправд» по пʼятницям 😹 З цим щось роблять тільки якщо це глобально заважає планам та процесам (зриває дедлайни наприклад), а в нормальному режимі просто естимейти та очікування робляться з урахуванням того, що по пʼятницям іноді нічого не робиться?
-
Наверное такие истории больше с ростом команды. Я такого никогда не видел в маленьких командах. У нас был один такой парень, все вздохнули с облегчением когда его лейофнули.
-
Бывают ли люди, которые врут исключительно "по мелочам"?
-
Зависит от того, что это за человек и как он перформил до того. По моему опыту, бывают очень разные причины и очень разные люди. На кого-то реально не повлиять, хронический лентяй. Кто-то просто в депрессии и устал. Для кого-то работа сложная и за 4 дня успевает перенапрячься и еще миллион причин )))) Короче 1-1 бы для начала - поговорить о жизни
-
Вранье подрывает доверие: и на работе и в отношениях. То, что менеджер пропускает это мимо ушей и создает напряжение в команде и ваши мысли тому подтверждение.
-
Просто я не ПМ і мене дуже смущає коли є критична таска (це або тестування пре-продакшену, або пошук багу який треба зарепродюсити та починити asap) а людина репортить "я всю пятницю тестував" або "я всю пятницю на проді баг шукав, ще не знайшов" а само навіть не логінилося на наш прод/пре-прод в той день ) Зазвичай ця людина все потім робить в понеділок. І ПМ вважає зовсім не критичним що це зроблено не в п'ятницю а в понеділок. Але тим хто бачить що робиться - важко довіряти взагалі потім словам такого члена команди. І думаєш "якщо піему пофіг може й мені по пятницям в СПА їздити"
-
Я б поговорила хоть раз, спросила что как, предложила человеку помочь. Нет- иду к его прямому менеджеру, рассказываю, дальше его очередь поообщаться. Мб НР, зависит от компании. Дальше - improvement plan. Нет импрувмента - до свидания 👋🏻
-
В принципе, за дедлайны отвечает ПМ, потому я б эту ответственность на нем и оставила. Но чел тупо не функционирует нормально в команде и мне кажется, что с ПМом проблема больше если он не понимает, что нужно срочно этот вопрос решать
-
Я завжди працювала в маленьких компаніях, в одній нас було 12 людей, в другій 30, в третій 50. Всі разом і гуляли і пили і з деякими ми разом навіть вчилися. Тобто довіра та комунікація дуже велика. А тут канєшно 200 людей - ото й зустрічається різне неочікуване. Плюс удальонка добавляє непрозрачності.
-
Мій син Іван залишився без ніг та рук. Просимо допомоги у небайдужих. Мій син був мобілізований, його відправили захищати Україну. Вже через пів року він отримав поранення. Куля увійшла в груди з лівого боку. Через півтора місяця після лікування у Дніпрі його відправили в Бахмут. 16 грудня під час виведення колони військової техніки з Мар'їнки почався обстріл. Снарядом Івану відірвало руку. Він чудом залишився живим . Іван практично нічого не пам'ятає. Він не виходив на зв'язок,я не знаходила місце у себе,ніхто не відповів. 24 Грудня коли я дзвонила нарешті його побратими підняли слухавку. Незабаром Івану зробили операцію він в тяжкому стані перебуває в Дніпрі. Івану потрібна допомога. Він переніс кілька операцій але на цьому не кінець. Тому я як мати прошу Вашої допомоги. Навіть кілька гривень важливий вклад в лікування Івана. Безмежно буду вдячна всім. картка . Zinko Ivan 5355-1611-6697-8742 PayPal [email protected] Сподіваємося на Вашу Підтримку!
-
Не все такие. Такая культура в этой конкретной компании.