(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
В принципе, за дедлайны отвечает ПМ, потому я б эту ответственность на нем и оставила. Но чел тупо не функционирует нормально в команде и мне кажется, что с ПМом проблема больше если он не понимает, что нужно срочно этот вопрос решать
-
Я завжди працювала в маленьких компаніях, в одній нас було 12 людей, в другій 30, в третій 50. Всі разом і гуляли і пили і з деякими ми разом навіть вчилися. Тобто довіра та комунікація дуже велика. А тут канєшно 200 людей - ото й зустрічається різне неочікуване. Плюс удальонка добавляє непрозрачності.
-
Мій син Іван залишився без ніг та рук. Просимо допомоги у небайдужих. Мій син був мобілізований, його відправили захищати Україну. Вже через пів року він отримав поранення. Куля увійшла в груди з лівого боку. Через півтора місяця після лікування у Дніпрі його відправили в Бахмут. 16 грудня під час виведення колони військової техніки з Мар'їнки почався обстріл. Снарядом Івану відірвало руку. Він чудом залишився живим . Іван практично нічого не пам'ятає. Він не виходив на зв'язок,я не знаходила місце у себе,ніхто не відповів. 24 Грудня коли я дзвонила нарешті його побратими підняли слухавку. Незабаром Івану зробили операцію він в тяжкому стані перебуває в Дніпрі. Івану потрібна допомога. Він переніс кілька операцій але на цьому не кінець. Тому я як мати прошу Вашої допомоги. Навіть кілька гривень важливий вклад в лікування Івана. Безмежно буду вдячна всім. картка . Zinko Ivan 5355-1611-6697-8742 PayPal [email protected] Сподіваємося на Вашу Підтримку!
-
Не все такие. Такая культура в этой конкретной компании.
-
А есть в этой компании, в которой вы сейчас, какие-то задекларированные ценности?
-
Сколько из этого пунктов прямо противоположных? Сколько совпадает? Сколько 50\50?
-
Вот например в моей компании Department Principles - Code That Doesn't Go Out Adds No Value The obvious meaning is that individuals and the collective should work and think in a manner that gets our work into production via the shortest path. It’s only when the infrastructure change or bug fix is deployed that we see any value in the effort expended. - Egoless Engineering You are not your work (i.e. the code, design, tests). You can listen to feedback and criticism about what you have built or need to fix. However, you do care about your work and more importantly your future work. - Be Aggressive Let’s get this out of the way… This is certainly not permission to be an asshole. Это задекларировано. Теоретически. А на практике применяется это совсем по-другому. Твой код могут высмеять, очень много эго. И дофига вокруг asshole и conflicts.
-
И не потому что эти манфесты - фигня. Правила должны быть проговорены. Просто многие компании дальше не доходят до воплощения их в жизнь. Потому что это сложно. Но для нас это может быть полезно. Потому что они подсвечивают то - что у компании болит.
-
Вот эти манифесты могут много о компании рассказать. А конкретно чего у них нет))
-
А тут кожен пункт можна оспорити. От наприклад я кажу "людина каже неправду, це нарушає принципи teamwork та trust" А тобі "ні це ти нарушаєш тімворк, тімворк це коли треба любити людей з їх недоліками" І все. Як ото біблія - написано одне а кожен трактує по-своєму
-
Мені колись місцеві радили відкрити realtor або housesigma, відкрити статистику по доходах десь недалеко від того місця, де вас цікавить і глянути, чи там великий процент хаусзолдс з малим доходом(0-30) . То не точний метод, великий процент з таким доходом може просто означати, що там багато пенсіонерів напр. Але може означати і шо там багато людей на соціалі сидять і т. д.
-
The Five Dysfunctions of a Team: A Leadership Fable by Patrick Lencioni Прикольная книжка, очень легко читается.