(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
В Квебеке тоже клевая природа
-
Середземномор'я мені якось поярче, як і Альпи. Але я не був в канадських горах, ну і вцілому захід Канади цікавий має бути
-
Так мало где где ездишь
-
Отакі мандри доки чекаєш на пр картку. Мда
-
Ну хз, окрім ніагари не бачив нічого
-
В Європі теж)
-
Да, конечно, западные штаты и западная Канада поярче в плане природы, но и восточные провинции много чего могут предложить, еще от предпочтений зависит
-
Дорога из Калгари в Ванкувер - одна из самых красивых в Канаде. А можно на поезд с панорамной крышей. Например, из Джаспера в Ванкувер
-
В Європі ж наче простіше айті роботу знайти?
-
Як людина із передмістя Ванкуверська - підтверджую, тут на кожні 5-10 км є якась природна цікавинка, го створювати ТРО Ванкуверськ
-
З роботою чи з хатами?
-
Заряджай в топік з пошуком роботи своє підігнане резюме під North America style , інструкції в закріплених є
-
До центру не менш як півгодини машиною, якщо без трафіку. 10-15 хв то лише по самій Канаті. Кажу ж, Вишневе 🤷♀ але там до речі громадський транспорт був чудовий, по містечку. Читала, що далекі райони мають якісь свої переваги. Але за 4 місяці так їх і не знайшла. Тож трохи песимістично ставлюся до канадського життя і субурбії. Мені подобається Гатіно парк та Калабогі, цікавих місць ближче не знайшла, всюди рівнина і видів мало. Річки красиві, але щоб поплавати знов треба їхати в місто, в Констанс Бей води по коліно. Чи на озера взагалі вГатіно.
-
Ну так везде есть сезон для путешествий
-
но только несколько месяцев в году 🙂
-
По Канаді занадто дорого ту тревел, ефортс/кост ту вел'ю трохи кульгає
-
виключив зайве світло був репортаж недавно, що був максимум за весь час споживання електоенергії
-
ага, всі отримали
-
И в горах тут не такой минус, чтобы не ходить
-
Не соглашусь, тут есть коммьюнити Українці в лісі, у них активность и хайки круглый год - горы и снег же
23 Jan 2023, 01:02
405832/643488
26 minutes ago