(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я смотрю с браузера
-
А что-то было кроме акробатов? Хотелось бы посмотреть на визуально красивое представление
-
Видалити тікток з телефону, не користуватися сервісом
-
Жесть, шо будем делать?
-
Насколько я знаю, то устроиться на канадского работодателя без ворк пермита нельзя 🤔
-
Як ви тим тіктоком ще користуєтесь. Ваші данні і так і сяк китайці користують…
-
Це працює тільки для податків на дохід фізичної особи, не стосується фоп
-
А нащо йому воркперміт і прилітати в Канаду?
-
Тому на tfsa коаще класти тільки те завжди в плюс. На звичайному акаунті з податками можна повертати збитки протягом 3 років після прибутків, в лімітах сплачених податків з прибутків
-
vm.tiktok.com/ZMFgDSm4B/
-
Зазвичай громадянство пофіг. Потрібно тільки можливість легально працювати. Якщо є пункт з мовами то там вже можно зрозуміти бекграунд людини. Наприклад, якщо Ru/En без української - тоді зрозуміло що до чого
-
Вот что вытворял🤣🤣
-
Моє козацьке прізвище сьогодні — Товчишкварка.
-
Foreigner 🙏❤
-
Привіт, подскажіть чи можу я з канадським PR та українським біометричним паспортом прилетіли до Польщі і знаходитись там 2 тижні. Чи потрібна все ж віза?
-
Ангуляр здесь нужен, но не так как реакт, конечно. Возможно, придется переучиваться на ходу. Сложность поиска работы зависит от вашего уровня - сеньор с конкретной специализацией быстрее найдет, джуниор я хз насколько эта миссия выполнима 🤦♂️ Провинция роли не играет, ищут в 95% удаленщиков. По поводу английского не знаю. У меня бегло разговорный без литературных изысков. Проблем в этой части не возникало. Что касается прошлого опыта до айти, то указывать и сообщать нужно об опыте, что поможет в желаемой роли.
-
В них мені подобається Ugly boy)) youtu.be/uMK0prafzw0
-
Понятно, спасибо!
-
Я вскользь упомянул об этом в кратком описании своего резюме. Типа «Ukrainian developer recently entered Canada. Looking for a great company to establish long term relationship”. Им тут нравится думать, что ты с ними навсегда.
-
А надо ли при этом указывать гражданство?
23 Jan 2023, 01:02
40690/643529
4 minutes ago