(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Дуже просто. Території яких країн анексували США?🤷♀️
-
Тут питання у переліку необхідних документів. На canada..ca написано просто "a passport", але у ЕЕ профілю вже passports
-
Я для себе як план Б розглядають варіант знайти будь яку парттайм роботу для пр, якщо не знайду по спеціальності і паралельно буду далі віддалено працювати.
-
Дякую, саме це я і хотів дізнатись. Я з ними майже три роки, надіявся дуже що такий досвід стане плюсом при пошуку роботи тут в порівнянні з чисто Українським.
-
Розумію чому колега не захотів здавати, це ж готуватись треба, ненавиджу екщамени
-
Да будет так или иначе, особенно если американский
-
У мене нема спікінгу зовсім. Я працюю віддалено з дому і з англомовними не спілкуюся
-
У мене англійська коливається від: "Оу ніфіга собі я нейтів спікер" до "Лондон із зе кепітел" 😁
-
Мене витягування на 10ки ніяк не врятує по балам, але знаю людей які декілька разів здавали і їм це поліпшення давало необхідні бали
-
en.wikipedia.org/wiki/Texas_annexation There is even a wiki page for it
-
А тут де анексія🙄
-
Ну seriously)) ok, по перше, це не була анексія, по-друге, щоб не йти у палеоліт, краще обмежитися 100 роками чи 20 сторіччям хоча б
-
Для ЕЕ всі рахуються, для оінп - мінімальний, тобто 7
-
А загальний який виходить?
-
Максимум 12
-
Listening 12/Reading 10/Writing 7/Speaking 8
-
Ну это ее проблемы.
-
На скільки, якщо не секрет?)
-
Ну рашка думає шо їх надурили
-
Celpip мені не дуже складним здався. Із підготовки я тільки їх матеріали читала і взяла 3 уроки з вчителем( ми там готували writing) ще влітку. Здала краще, ніж очікувала
23 Jan 2023, 01:02
406948/643485
8 minutes ago