(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Тому оці усі «США агресор» це більше тема хусітів, які мутять всіляку херню, а потім кричать, що на них напали
-
Ну в мене теж таке проскакує буває
-
Я теж. І з дитиною на англ, бо йому декілька мов важко. І чоловік також. Такі речення іноді видаємо, це крінж буває
-
У мене подруга другий рік тут і багато слів таких використовує, але вона кожного дня з канадцями "православними" спілкується, паруса для яхт продають, там мігрантів нема)
-
Ні, тут махали флагами Мексики)) Техас декларував незалежність досить задовго до цього, там майже 10 років це тягнулося, бо вони не хотіли бути з Мексикою. В будь-якому випадку впродовж останніх 100 років нічого собі штати не анексували, на відміну від рашки
-
Там була акція, я спочатку не могла згадати як воно називається. Потім забула слово ціна. Тепер сиджу і в мене в голові прекрасні речення про лімітед тайм промоушн і нурішінг крим ля рош позей
-
В принципі схоже на те🤣 не дивлячись на те, що в Калгарі є бомжі, звичайно.
-
С тёщей, других вариантов обучения не вижу
-
А нащо вдома англійською? Чи з ким саме відмовляється розмовляти
-
А по провінційній процес займе роки?
-
Кажу дружині що мала буде практично лише англійською говорити, вона не вірить і псіхує 😁 Бабулям вже кажу щоб англ починали вчити якщо з онучкою хочуть спілкуватись)
-
И поэтому да, жителю США вполне будет понятно, что нападение на другую страну с целью аннексии территорий - это не то, что правильно делать
-
Якщо в Альберті то по провінційній програмі там айтішнікам треба слб 5, для невисокваліфікованих професій 4, а якщо йти по Alberta tech path, той що через ЕЕ працює, то треба 7+
-
Нам сподобалось відео: youtu.be/magaXUdOTGg?si=3k1WOMb0L7hhjtc1
-
Немного другая ситуация, не находишь?
-
Техас хотел присоединиться к ним
-
Толк контекста в том, что даже если я сейчас соглашусь и забудем про то, что это было в 19м веке, суть та же - США не нападало с целью аннексии
-
Ну він каже типу в Калгарі центр вилизаний а в Едмонтоні якийсь соц проект для наркоманів робили і все пішло не за планом
-
Не с целью захвата территорий
-
А в чем толк контекста, если факт-пример - это ложь?
23 Jan 2023, 01:02
406989/639854
5 minutes ago