(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Толк контекста в том, что даже если я сейчас соглашусь и забудем про то, что это было в 19м веке, суть та же - США не нападало с целью аннексии
-
Ну він каже типу в Калгарі центр вилизаний а в Едмонтоні якийсь соц проект для наркоманів робили і все пішло не за планом
-
Не с целью захвата территорий
-
А в чем толк контекста, если факт-пример - это ложь?
-
У нас велика проблема з англ. Майже все розуміє, а розмовляти відмовляється
-
Ты контекст потерял просто
-
Ну півроку то в Альберті. В Онтаріо буде як раз біля двох років
-
Можливо дійсно українців по приорітету розглядають, мій співробітник, про якого я вище писала з Індії
-
Я ще не дивлюся ніякі відео. В голову не влазить😀
-
Отож я і конфюзед що з однієї сторони люди наче як за пів року - рік отримують, а з іншої зрозуміло що англ у них не для ЕЕ
-
Вдома укр/рос суржик. Взагалі не говорить. На уроках ось тільки почав щось відповідати односкладно ( рік вже тут). Думаю вже вдаватися до жорстких мір і переходити з ним на англ і ігнорувати якщо відповідає не на англ
-
ага, EE один на всю Канаду, прохідний бал з англ CLB 7, не залежно від провінції
-
Алекс Нешта - відома особистість в емігрантських колах)
-
Консультанти казали два роки, але в місцевих чатах бачив вже купу людей що за пів року поотримували, зараз вони українців в пріоритеті розглядали, хз як буде далі.
-
У нас дві аплікації з Онтаріо. Час розгляду: 3 міс для OINP FSW 1 міс для OINP HCP
-
Але й з іншої сторони якщо сидіти чекати поки пройдеш по ЕЕ, час всеодно йде, якщо є можливість по пнп йти то чому б і ні)
-
Alberta is giving priority processing to Canada immigration applications from Ukrainians through the Alberta Advantage Immigration Program. www.immigration.ca/fr/albertas-special-measures-for-canada-immigration-applications-from-ukrainians/
-
Хз , після Вінні , Едмонтон по суті те саме що і Вінні
-
Вон Скорсезе последний фильм снял про то, как американцы мочили Оседжей индейцев.
-
Жители США вообще очень понятливые. Потому они свои косяки разбирают, потом снимают кино про то, какие они были мудаки и двигаются дальше.
23 Jan 2023, 01:02
407005/639296
4 minutes ago