(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
по OINP SFW надо ждать пока пригласят?
-
Але є гарні місця, є ресторанчики, а аналогу west Edmonton mall нема в усій Канаді
-
Центр не гадюшник. Просто здається що він трохи недолугий - раз, і там їдальні для бомжів - два, якось вони spreaded
-
А ви самі розбиралися чи з консультантом якимсь? Я ще не вкурила навіть всі ці програми
-
По-доброму! Досить відкрита людина, любить розповідати, міняв різні місця проживання, заводив свинок, організовував катамаранові мандрівки на екзотичних островах))
-
Плюс на фултаймі будуть плюшки всякі.
-
Плюс це буде знову ремоут контракт. Я так замахався бути контрактором і міняти проекти з коротким нотісом, хочу вже знайти людський фултайм і попрацювати хоч кілька років зі спокійною душею.
-
факт 19 сторіччя також важливий, ще не відбулись Хельсинські угоди про непорушність кордонів та ще десятки договорів про повагу до суверенітету та цілісності, в 2022 це вже все трапилось. А, ну ще дві світові війни)
-
Є плани інтегруватись все ж таки в Канаду.
-
По відео st Albert виглядає як містечко в якому б я жив (поки не переїду в якийсь Ленгфорд 😁)
-
Так, у моїх друзів саме така ситуація 😀
-
Сами про себя между прочим
-
Відома по доброму чи не дуже? Ну відео змістовне і ще одне про кіз подивились, так більше на його каналі робити нема чого 😁
-
Это правда. Чего только стоит признание зверств во Вьетнаме и суд над своими военными. Кстати, немцы тоже очень понятливые. Они сейчас одни из лидеров мнений в защите евреев.
-
Нам педіатр наполегливо рекомендував залишити одну мову, бо дитина просто не говорила до 2х років. Ніяк, нічого. Думали аутизм. Але звичайно, у кожного різна історія) я маю надію почати вводити укр, тому навезла з дому дитячих книжок рідною мовою
-
Слышал что сейчас люди продляют WP без lock'a (речь о CUAET).
-
І з іншого боку - попадаються контори, які пропонують 90-100к на позиції з 5р+ досвіду. Тому тут дуууже залежить. Але ніби найти цілком реально.
-
Саме так. Задаючи своє питання, я не думала, що хтось полізе у 19те сторіччя і тому прийшлося додати уточнення. Але навіть тоді такої херні США не творили
-
З власного досвіду за останні тижні, виключно з компаніями, які мають офіси в Квебеці - коли мова заходить за подібні суми ( тобто 150 і трішки вище), то компанії загалом готові розглядати кандидата. Але чт реально дають стільки на практиці, а не на словах - не скажу, до офера не доходив, десь мене відшивали, десь мені не подобалось.
-
Тому й треба підтримувати якнайкраще рідну мову вдома, бо спочатку здається, що потрібна англ, але дуже швидко про всі речі у школі дитина тільки англійською зможе розповісти. Або буде казати, що парта то «дошка», бо то desk, а вдома ж пари немає, як ще назвати
23 Jan 2023, 01:02
407030/639562
3 minutes ago