(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
З власного досвіду за останні тижні, виключно з компаніями, які мають офіси в Квебеці - коли мова заходить за подібні суми ( тобто 150 і трішки вище), то компанії загалом готові розглядати кандидата. Але чт реально дають стільки на практиці, а не на словах - не скажу, до офера не доходив, десь мене відшивали, десь мені не подобалось.
-
Тому й треба підтримувати якнайкраще рідну мову вдома, бо спочатку здається, що потрібна англ, але дуже швидко про всі речі у школі дитина тільки англійською зможе розповісти. Або буде казати, що парта то «дошка», бо то desk, а вдома ж пари немає, як ще назвати
-
Такий цікавий факт, багато хто з калгарійського айті eventually їде в Катар (ті в кого є досвід в домені нефтянки), так ось гроші, які платять власникам канадського громадянства чи PR, зовсім інші, ніж тим самим людям пропонували коли вони з України намагалися влаштуватися
-
Ох, я ели досмотрел этих "Убийц цветочной луны". Очень затянуто. Но герой ДиКаприо не может оставить равнодушным. Ну буду спойлерить.
-
Можна спробувати до 31.03.24 (закінчення благ CUAET) отримати новий. Якщо ви не знімали обмеження зі старого - хороші шанси
-
А надо LMIA?
-
Нет Но если есть - даст больше ЕЕ баллов
-
я недавно смотрел сериал по Сибирь и Алтай, там они признаются что местные народы потеряли традиционный уклад из-за советов и почти вымерли