(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
а дійсно -30 в едмонтоні/калгарі взагалі по іншому відчувається і це не проблема? Чи це якесь самозаспокоєння тих хто там живе? пс. якось при -20/25 в Україні не дуже приємно було по дворі навіть перебіжками ходити
-
-30 і в канаді -30, дико холодно, сухий клімат не спасе, а от -15 відчувається тепліше
-
Якщо хтось готовий приєднатися, пишіть Стефонові сюди,будь ласка — www.facebook.com/stefko.marko?mibextid=ZbWKwL
-
Сподіваюсь, нічого, що перепост
-
От саме зараз не зовсім, там до 85% вологості було і відчувалось не дуже, як мені друг казав. Тв і якщо прогноз подивитись, то середня 74%, в середу 84%
-
там же не всю зиму такі температури
-
а чого ото шастати? холодно - сиди вдома 🙂
-
есть, офис, не менее скольки-то лет в ВС, сколько-то работников и тд и тп
-
у них в -30 життя не зупиняється - шкільні автобуси ходять, все працює нормально
-
weatherspark.com/y/2428/Average-Weather-in-Edmonton-Canada-Year-Round
-
Як сказала дружина, ти там в термухі будеш і теплій, а не осінній куртці (це ми гуляли по Торонто і я жалівся що холодно)
-
одну зиму проживеш і звикнеш, імхо. Нічого в тому страшного нема
-
Гугл взагалі хз звідки ті дані бере, таке враження що взагалі не дружить з реальністью
-
ну тиждень-два коли -30 ок, але я так розумію що -20 за зиму може бути місяць чи навіть довше.
-
На Херсонщині -15 і вітер холодніше ніж -25 без вітру в Сумах. При -25 я в джинсах на навчання бігав, холоднувато було але норм
-
Вопрос по поводу BC PNP (может глупый). Там есть какие-то требования к работодателю? Можно через стартап сделать PR?
-
I have no doubt about this platform and I will keep up saying this is the best platform ever till now I haven't received any problem about my withdraw.i started up with $200 and I got back $2,000 in Just few hours of trading Just click on the link below for more information
-
ага, дуже цікаво було спостерігати
-
www.welcomebc.ca/Immigrate-to-B-C/documents/BC-PNP-SI-EEBC-Program-Guide.aspx Part 6
-
Це прикольно враховуючи що за "стіною" у сусідів при 2см снігу режим паніки 😁
23 Jan 2023, 01:02
407082/637014
21 minutes ago