(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
immigrationmedical.ca
-
Ми робили в лікаря - безкоштовно, він сам вже питанням повернення займався
-
У нас с возвращением денег после медосмотра произошла ситуация: за терапевта и ренген платили сразу за двоих, муж решил электронный чек сделать, он вышел двойным и спустя 4 месяца пришёл ответ что они приняли эти чеки только за одного человека, за него как раз не приняли. Не думали что возможно попасть в такую ситуацию с чеками, но теперь думаем что делать дальше так как просят именно чеки подтверждающие оплату за второго человека, а они сдвоенные
-
Я не памʼятаю, але скоріш за все у нас ще не було фізичних MSP карток, але номер ми вже знали
-
ворк/чайлд беленс
-
У нас в офисе после пяти редко кого увидешь) И я когда ехала на машине в 9 утра, уже никого не было, т.е. люди работают с 8-9 (уже в офисе) и до 4-5 вечера)
-
Народ, а кто уже проходил в канадских компаниях перфоманс ревью, можете плиз написать в личку, какой у вас был процесс? Ну или сюда, если народу здесь интересно будет :) Сейчас буду строить процесс для своего емплоера, хочу проверить насколько мой опыт релевантен рынку 😅
-
Шановні батьки та діти ❤️❗ У мене є ідея для дітей, якою я хочу з вами поділитися. Зараз багато дітей виявляють бажання спробувати себе у сфері IT, тому моя ідея полягає в організації безкоштовного вебінару з програмування. На вебінарі ваші діти матимуть можливість познайомитись з основами програмування та розвинути свої навички в цій цікавій галузі. Теми, які будуть включені: - Основи програмування - Введення до Scratch або Python - Творчі завдання з 3d моделювання та відеомонтажу. - Створення ігор на платформах Roblox, Unity, Minecraft ☺️ Програмування зараз це те що допомагає провести час за комп'ютером з користю,а для підлітків 14+ навіть можливість заробляти☺️ Дітки від 6 до 17 років Запис відкритий до 30.01 ❄️Для реєстрації та отримання подробиць, напишіть до мене "+"
-
Шановні батьки та діти ❤️❗ У мене є ідея для дітей, якою я хочу з вами поділитися. Зараз багато дітей виявляють бажання спробувати себе у сфері IT, тому моя ідея полягає в організації безкоштовного вебінару з програмування. На вебінарі ваші діти матимуть можливість познайомитись з основами програмування та розвинути свої навички в цій цікавій галузі. Теми, які будуть включені: - Основи програмування - Введення до Scratch або Python - Творчі завдання з 3d моделювання та відеомонтажу. - Створення ігор на платформах Roblox, Unity, Minecraft ☺️ Програмування зараз це те що допомагає провести час за комп'ютером з користю,а для підлітків 14+ навіть можливість заробляти☺️ Дітки від 6 до 17 років Запис відкритий до 30.01 ❄️Для реєстрації та отримання подробиць, напишіть до мене "+"
-
Вітаю! Підкажіть, будь ласка, якщо почати apply'тися у LinkedIn'і з локацією НЕ Канада - це може нашкодити? Ну напр. гіпотетично в якихось компаніях осісти в базах ATS як нерелеватний і закрити собі одразу частину можливостей на майбутнє. Типу ще до прильоту почати і щоб на поточній роботі не було питань.
-
-
Остальные города так не умеют)