(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Нема сенсу продавати.
-
Ну тобто якщо завдяки коштам від продажу житла в Україні ви зможете зробити більшим свій даунпеймент (суттєво більшим, не на 10К) то це зменшить сумму кредиту
-
цікаво де простіше по номінації отримати PR в Британській колумбії чи Онтаріо?
-
Вбийте в калькулятор мотргежу і воно вам все порахує. Я рахувала, звісно є різниця ви 50К даунпейменту робите чи 150К - в другому кейсі у вас менше або строк моргежу або щомісячні платежі
-
і чи є сенс подаватись до вʼїзду, якщо маю уже і джоб офер і уже працюю на контору? чи варто при цьому здавати тест з інглішу чи джоб оферу по практиці достатньо?
-
Доброго дня! З власного досвіду можете щось порадити ПМу для підготовки до еміграції в Монреаль? 4+ рочки досвіду на аутсорсі, але не маю ні сертифікатів, ні будь чого окрім сумнівної якості університетських дипломів. Французької мови не знаю. Планую почати повноцінний пошук робити вже на місці, після отримання ворк перміта. Шанси знайти норм роботу взагалі є, чи краще пройти якісь бюрократичні приколи та отримати якісь бумажки? Так питаю, бо взагалі не шарю в цьому питанні, і немає знайомих, які б поділились таким досвідом.
-
дяк, поклацав якийсь www.ratehub.ca/mortgage-payment-calculator ну так, дійсно виглядає що десь при 100k-150k+ додаткових коштів до даунпейменту різниця вже помітна виникає в місячних платежах.
-
Мені здається що це дуже прибутковий бізнес, забавно виглядають тіпи на пікапах які по Торонто їздили грудень січень наче шукаючи сніг 😁 і при найменшому натяку на нього засипали все сіллю
-
Чому? Думаєш, що виросте? Але може і прилетіти
-
Скоро ще відео про американську медицину знімуть. З мокрим волоссям на морозі стояти 😱
-
Вот летом будет 3 года - посмотрим можно ли вообще будет ехать в Украину😀
-
Да, если продаешь купленную не позже 3 лет недвигу +5% налога(типа борьба с теми кто перепродает)
-
Не маю змоги продати в даний момент. Ще не пройшло 3 роки з дати придбання, не хочу платити додаткові податки. Ну і я при виїзді сказала собі що ті грощі пропали і розраховувати на них не варто. Вдасться продати - добре. А ні - то ні.
-
сйобик, плиз
-
Нарушивших закон и сбежавших. Большинство вроде выехало до войны, или после, но типа официально. Шо они сделают, если я с Борисполя вылетел 11 февраля?)
-
Якогось хуя, всякі геї вирішують висказуватись
-
Плакати буде, коли вся Естонія буде як Буча і Ірпінь
-
правий якийсь, потім буде плакати, коли біженці з Естонії до Німеччини переїдуть
-
Наскільки памʼятаю, там не від дати продажу, а в календарний рік. Типу, 1 січня 2024 року вже 3 роки. Але раджу переуточнити у нотаріуса
-
не продовжувати "карту побиту" доки не буде документу з українського військомату ?🌚
23 Jan 2023, 01:02
407161/641969
2 minutes ago