(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
ніби 18%
-
Та не будуть вони каятись. Там вже вся нація дно і шукає далі глибше дно. Каються розвинуті народи, узкі сюди не входять. Дивлячись який світ сцикло, думаю всі по тихенько забудуть і закриють очкі. А українчики будуть дивитися якесь слово пацана і слухати інстасамку. Надіюсь хоть не більшість
-
тимчасовий захист теж можуть легко забрати 😁
-
Блін, піду спочатку отримаю її, бо якось тоді не комільфо(
-
Гарний засол, до літа буде валятися
-
окрім особистих причин, подобається саме місто більше за інші. Плюс є деякі знайомі які там живуть з дитинства без знання англійського, і кажуть що ніяких проблем немає
-
А давно это было?
-
Сытый голодного никогда не поймёт.
-
Ваші знайомі напевно не шукали роботи останнім часом? Бо після того, як вони прийняли Quebec bill 96 , то людей часто почали питати на співбесідах, чи є хоть якась французька. Все помінялося десь +1 рік тому. В тому частику навіть люди жалілися. Ше одна річ: кажуть люди, що отримати ПР без хорошої французької стало ше складніше. Раджу дослідити то теж, точно не знаю. Нам теж казали, шо можна жити без французької, як і вам. Ми там пожили рік і поїхали. П. С. Монреаль дійсно гарний
-
Тобто це відео фейк? Насправді, він каже щось інше?
-
Рік тому але наче нічого в цьому плані не змінилося
-
Дивно, але гугл видає лише один кацапський сайт на запит "800 thousand ukrainian men". Також не зрозуміло звідки з'явилась цифра у 800к, особливо беручи до уваги що це не просто усі чоловіки за кордоном, а саме нелегального виїхавші 🤔
-
В когось є гривні обміняти на канадські долари? Я можу інтераком відправити, мені на картку потрібно.
-
Хуйня в тому, що чоловіка з українським паспортом вважають рабом
-
Та то зрозуміло що він хуй якийсь, як і Зеленський
-
Питання - як порахували, що саме 800к. Хто це такий та де він виступає - хз. І так Європа має прокацапські сили (привіт Угорщина)
-
Украина на них бабки зарабатывает. В курсе сколько приехало "студентов-украинцев" мамб всяких для получения прихистку?
-
Та і наші теж, шоб тим хто не виїхав не хотілося виїхати
-
Дуже схоже на це, далі це намагаються розкрутити деякі кацапські медіа.
-
Тільки одна Україна добренька до іноземців і не збирається їх мобілізовувати
23 Jan 2023, 01:02
407194/639776
22 minutes ago