(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
окрім особистих причин, подобається саме місто більше за інші. Плюс є деякі знайомі які там живуть з дитинства без знання англійського, і кажуть що ніяких проблем немає
-
А давно это было?
-
Ваші знайомі напевно не шукали роботи останнім часом? Бо після того, як вони прийняли Quebec bill 96 , то людей часто почали питати на співбесідах, чи є хоть якась французька. Все помінялося десь +1 рік тому. В тому частику навіть люди жалілися. Ше одна річ: кажуть люди, що отримати ПР без хорошої французької стало ше складніше. Раджу дослідити то теж, точно не знаю. Нам теж казали, шо можна жити без французької, як і вам. Ми там пожили рік і поїхали. П. С. Монреаль дійсно гарний
-
Рік тому але наче нічого в цьому плані не змінилося
-
Украина на них бабки зарабатывает. В курсе сколько приехало "студентов-украинцев" мамб всяких для получения прихистку?
-
Закон работает пока нет войны. Если русня наппример вторгнется в Эстонию, то высокая вероятность будет, что те же эстонские ТЦК первыми соберут украинских мужиков и отправят вперед штрафбатом с эстонским заградотрядом. Ибо своя рубашка ближе к телу. Пока Украины трепыхается, и Европе ничего не угрожает реально будут и статусы и все остальное. Те же поляки думаю если русня выйдет на условный днепр, создадут принудительный отряд из украинцев.
-
Підкажіть будь ласка таке питання, Summary vs Objective секції в CV, по мануалах начебто і та і та має працювати, але враховуючи зміну локації, активний пошук і тді тп, наскільки я зрозумів, то більше б мала підходити Objective. При цьому CV парсер, який тут є в закрєпах каже фуфуфу, Objective викинь і де твій Summary, ось тобі мінус 100500 білав за це. Всі тільки на Summary закладаються чи то особливості парсера?