(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Дуже схоже на це, далі це намагаються розкрутити деякі кацапські медіа.
-
Тільки одна Україна добренька до іноземців і не збирається їх мобілізовувати
-
О, тогда выглядит так, что ЕС формирует резерв у себя на т-рии, на случай нападения из украинских мужиков.
-
Та це черговий європопуліс, там кожен день хоч один да ляпне шось таке
-
Закон работает пока нет войны. Если русня наппример вторгнется в Эстонию, то высокая вероятность будет, что те же эстонские ТЦК первыми соберут украинских мужиков и отправят вперед штрафбатом с эстонским заградотрядом. Ибо своя рубашка ближе к телу. Пока Украины трепыхается, и Европе ничего не угрожает реально будут и статусы и все остальное. Те же поляки думаю если русня выйдет на условный днепр, создадут принудительный отряд из украинцев.
-
Підкажіть будь ласка таке питання, Summary vs Objective секції в CV, по мануалах начебто і та і та має працювати, але враховуючи зміну локації, активний пошук і тді тп, наскільки я зрозумів, то більше б мала підходити Objective. При цьому CV парсер, який тут є в закрєпах каже фуфуфу, Objective викинь і де твій Summary, ось тобі мінус 100500 білав за це. Всі тільки на Summary закладаються чи то особливості парсера?
-
П. С. Мій комент вижче не для того, щоб вас відмовити. Маєте причини - раджу вже ставити Дуолінгво і вивчити французьку :)
-
Ще один збір трошки дотиснути
-
67 ОМБр Збір коштів на заміну двигуна та ремонт ходової Лендровера підрозділу 2 самохідного артилерійського дивізіону 3 самохідної артелерійскої батареї. Він перевозить боєкомплект та особовий склад розрахунку гармати д-20. paypal 777bakynin@gmail.com monobank instagram
-
Ага, зрозумів, дякую. Для PR вивчення мови не така вже велика проблема, адже буде хоч якийсь час. А ось якщо він і для роботи дуже важливий — це все змінює
-
А если в Онтарио то на в1 нормально баллов дадут?
-
Для PR зараз обов'язкова умова здати фрасе на B2 (speaking and listening)
-
Не знаю ;) Потрібно рахувати бали. Але мені здається, що B2 суттєво піднімає бали по EE. Можу помилятися
-
Вітаю! Можливо тут я зможу знайти відповідь бо в інтернеті інформація різна.Я лечу в Канаду з трансфером через Сеул (південна Корея) підкажіть будь ласка у цьому випадку мені потрібна транзитна віза чи ні ?
-
Для ПМів - мабуть, важливий, для девів не дуже. Проте зможете просто перший час працювати на не місцеву компанію :)
-
Якщо селф трансфер і у вас багаж - віза потрібна, так як ви покинете транзитну зону.
-
Дякую,зрозумів. Не підкажете ще як і де її отримати?
-
селф трансфер = вам треба буде заново зареєструвати багаж = вийти з транзитної зони = мати візу.
-
Але ж той самий аеропорт,та термінал.
-
На жаль, ні, ми летіли декілька років тому з Камбоджі в Стамбул через Сеул, все чітко було, без віз. Але ми не покидали транзитну зону ( не проходили паспортний контроль). Якщо ж вам треба покинути транзитну зону - без візи ніяк. Проте мене цікавить інше - який агрегатор показує ці квитки? Можливо, при пошуку квитків напряму на сайті Ейр Канади чи Ейр Чайни є така ж сама опція? В такому випадку, вони самі мали б перереєструвати багаж без вашої участі.
23 Jan 2023, 01:02
407212/643617
4 minutes ago