(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ось мені цікаво.. з нашим менталітетом «най буде» чи треба очікувати черги 31го березня😝 щонайменше 2 родини зараз знаю що їдуть в ці дати, а вже ж думала що всі знайомі, хто хотів, приїхали✈️
-
Лол, девушке с сентября говорили мол будешь сдавать КРОК (медицинский экзамен) в центре в Европе, все окей, не парься Экзамен уже 6 февраля и ей говорят типа похуй чё там у тебя, езжай в Украину сдавать
-
en.wikipedia.org/wiki/Jaak_Madison
-
Питання якщо людина 30го заїде, чи варто ще на те розраховувати
-
А оцей дурний та борзий, собака лає, вітер носить
-
Може то він трошки в кулуарах напатякав😝
-
Як ми знаємо, дна не існує
-
стоп, зеленський сказав в цілому, що треба люди, а оце одоробло сказало що всі 800к виїхали незаконно
-
No, sorry. Elena have all information.
-
Looks nice, I might recommend it to someone. Do you know the salary range and a contact email?
-
Ну тут якщо офіційно не припинили, то все дадуть. Я не перевіряла ще, вирішила швиденько спитати, а раптом хтось цікавився
-
на початку січня другу видали
-
Навряд хтось точно знає, спробувати податись варто, треба тільки швиденько зробити банк карту
-
Якого х*я Белгород російський? Оце зрада
-
Так шо не зрада, просто денег бюджетных дадут ещё
-
В комментах в одном канале накидали скринов где такое уже было
-
Це вже зрада чи ні?😧
-
Єдиний телемарафон показав Крим на мапі як частину Росії
-
Особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду; ніхто не зобов’язаний доводити свою невинуватість у вчиненні злочину; обвинувачення не може ґрунтуватися на доказах, одержаних незаконним шляхом, а також на припущеннях; усі сумніви щодо доведеності вини особи тлумачаться на її користь (частини перша, друга, третя статті 62 Конституції України).
-
Нельзя, презумпция же
23 Jan 2023, 01:02
407254/639852
40 minutes ago