(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
так, більш того їх видавати будуть усім хто заїхав до 31.03.24 аж до 25 року здається
-
Трамп ❤️
-
Повністю солідарний. Зараз це просто безглузда мʼясоробка
-
Коли ця вся дичина лежить вєу вигляді паперів в ТЦК по всій країнф - ви не можете витягнути всю базу ніяк, навіть витягнути дані одної людини важче в рази (ще треба знати, в якому саме ТЦК вони лежать).
-
Поливʼєр це ж чувак яки скасовує підтримку України
-
Питання не в тому, де вони зберігаються, а в тому, які механізми захисту. Вони можуть бути на амазоні, але з відкритими айпішками, без SSL, і паролем від прод бази "12345" і адміном, якому дали на лапу добренько.
-
Але Трамп потрібен Америці, бо Баден і його літаки вже з котушок позлітали. Не те щоб я був фанатом Тампа, але ситуація така сама як тут з Трюдо і Полів'єром. Я не чекаю зірок з неба від Полів'єра, але важко повірити, що щось може бути гірше Трюдо.
-
CUAET holders will also be able to continue accessing in-Canada settlement supports until March 31, 2025, to give those who arrive by March 31, 2024 an entire year to benefit from the services.
-
Ризик їх взагалі зберігати, так то, я б обрав щоб мої данні були десь на амазоні ніж в Україні
-
От Андрій не згоден)
-
Ну то ж в країнах НАТО будуть зберігати. Значить перемога
-
Зберігати будь які військові дані в цифрі - це великий ризик.
-
Навіть без гарантій, якщо Українська влада візьметься за голову, все можна буде зробити як треба.
-
1. www.ourcommons.ca/Members/en/votes/44/1/450?view=party 2. Копія фраз Орбана про “Ukraine is a far away land we can’t help them we should focus on our own problems”
-
як контрактор ви скоріш за все ніде не отримаєте ПР(але треба конкретно дивитися по провінціях). Лише ЕЕ, якщо балів вистачає
-
Я не гомофоб, але коли це фігня стає важливішою за математику - це вже явно попахує масовим психічним розладом.
-
Але ще тожі питангя, якщо оформлюватись як контрактор або щось типу місцевого фоп? То також діє те, що мушу їхати в Вініпег чи там не можливо pr отримати?
-
Байден - то шлях зробити "каліфорнію: по всім штатам.
-
Я зрозуміла, дякую
-
На початку літа дивився мазду, поляк продавав бо лівав з Канади, цікаво як він там 😁
23 Jan 2023, 01:02
407313/639999
5 minutes ago