(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
як контрактор ви скоріш за все ніде не отримаєте ПР(але треба конкретно дивитися по провінціях). Лише ЕЕ, якщо балів вистачає
-
Я не гомофоб, але коли це фігня стає важливішою за математику - це вже явно попахує масовим психічним розладом.
-
Але ще тожі питангя, якщо оформлюватись як контрактор або щось типу місцевого фоп? То також діє те, що мушу їхати в Вініпег чи там не можливо pr отримати?
-
Байден - то шлях зробити "каліфорнію: по всім штатам.
-
Я зрозуміла, дякую
-
На початку літа дивився мазду, поляк продавав бо лівав з Канади, цікаво як він там 😁
-
Ну, знайомі (не одні) спитляли з Каліфорнії нафіг, бо там в школі не вчать, а вимагають (!) пронаунс і гендер.
-
Поляки готовятся, хули
-
Польша ужесточает закон о мобилизации Теперь во время войны или мобилизации всем уклонистам будет грозить от 5 лет лишения свободы. Мобилизованный должен явиться не позднее чем в течение шести часов с момента получения повестки с пометкой "немедленно". Сейчас призову уже подлежат мужчины 2005 года рождения. ➤Подписаться
-
Так варіант або на серверах в держспецзв'язку (мабуть) або десь у франкфурті, за захист ні там ні там ні слова
-
Ну чув, дайте пруф. І я вважаю, що Україні не стільки підтримка зараз потрібна, скільки зупинка мясорубки і зміна влади на не довбодятлів.
-
Разве Байден так плох? 🤔
-
По пункту 1 треба читати що там за біл, а в ідеалі почути що консерватори сказали про нього. Тут така штука може бути (а може і ні), що біл був кривий і консерватори голосували проти, бо хотіли не криву версію. По пункту 2 він тупо правий. Я розумію, що нам це неприємно, але в Канаді купа проблем, багато з яких Трюдо просто ігнорує (або ж є їх причиною), зате бравада про Україну на кожному кроці. Коли ти топиш свою країну, зате гордо заявляє про те, що шлеш допомогу на іншу сторону землі, більшість людей рано чи пізно емоційно ототожнить обидві проблеми. Я не думаю, що Полів'єр реально припинить підтримку, я думаю, що він перестановки про це говорити як про найголовнішу (для Канади) проблему на світі і захищатись нею від фейлів.
-
Вже)))
-
Поляки будуть: хай діти Дуди йдуть воюють, всіх з сейму на фронт
-
Навіть в явно ліберально-хворій статті від CBC є що почитати про це: www.cbc.ca/news/politics/conservative-ukraine-poilievre-free-trade-carbon-tax-1.7038249#:~:text=Conservative%20Leader%20Pierre%20Poilievre%20says%20his%20party%20is%20not%20supporting,it%20involves%20promoting%20carbon%20pricing.
-
Один народ получается
-
а яку причину треба вказувати, продовження перміту чи зняття обмеженнь?
-
Is it ok to contact Elena directly?
-
Ну так читай чому підорасы проголосували проти Canada-Ukraine Free Trade Agreement
23 Jan 2023, 01:02
407327/634634
6 minutes ago