(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
от як раз хочу за пару тижнів до року податись
-
ніби 1 рік валідна
-
у мене ще рік від медицини не пройшов
-
Але вона пересдала медицину про всяк випадок, не зі старою. Мб можна і зі старою, але ризикувати часу не було
-
100%, нічого не втрачаю
-
Дуже показовий індикатор, що насправді являють собою сучасні ліберали.
-
Fingers crossed 🤞🏻 буває по-різному Ну менше точно не дадуть і то добре
-
то супер, зараз спробую податись
-
Да, бо вони мають кінцеву дати по перміту Можливо ще є сенс банкам повідомити 🤔
-
І я вже мовчу про той факт, що поточну політику влади Зеленського я не підтримую абсолютно, і будь які підтримка з заходу іде так чи інакше на підтримку цієї всратої політики. В мене є надія, що Трамп врешті решт дасть Зеленському просратись і змусить його щось змінити.
-
У поляков травма. Когда советы напали правительство их бросило.
-
не підкажу, але думаю наврядчи
-
Дякую! А ймовірність заблекліститися таким чином для цієї контори є?
-
якщо знімати в CAD то комісія 3-3.5 cad за операцію
-
(Bank) (Fee in CAD) (Supported cards) (Withdrawal limit) TD 3.5$ Visa, MC <$5000 RBC 3$ Visa, MC <$400 BMO 3$ MC <$2000 Scotia 3$ Visa <$1000 CIBC 3.5$ Visa, MC Так було рік тому
-
Пахнет тем ,что если ты работаешь ремоут с Альберты в торонто то таксы тебе не будут возращать по рейту Альберты
-
Привет всем ,а кто понимает или уже разбирался с таким правилом www.mccarthy.ca/en/insights/blogs/mccarthy-tetrault-tax-perspectives/remote-work-arrangements-employer-payroll-deductions-and-updated-cra-guidance
-
Пахнет тем ,что если ты работаешь ремоут с Альберты в торонто то таксы тебе не будут возращать по рейту Альберты
-
Привет всем ,а кто понимает или уже разбирался с таким правилом www.mccarthy.ca/en/insights/blogs/mccarthy-tetrault-tax-perspectives/remote-work-arrangements-employer-payroll-deductions-and-updated-cra-guidance
-
Якшо продовжили, то і SIN вкінці можна продовжити на довше і дати новий емплоєру
23 Jan 2023, 01:02
407381/639819
6 minutes ago