(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Там не так это работало
-
Все как древнем Риме, народ 👍 / 👎
-
мені на роботі менеджер порадив робити 80%, а в окремі моменти важливі робити 100% і буде щастя 🙃 я думаю він познав дзен і це геніально
-
А кто будет определять степень юмора и насколько это юмор? Какая шкала?
-
Оце прикол - я взнала слово overservice і отут написано чому це пагано з точки зору менеджменту www.actitime.com/project-management/overservicing Тому що якщо ти робиш наприклад 10% extra mile - ти в рік робиш 1 місяць безкоштовної роботи. Тоді неясно - треба робити тільки те, що в контракті і ні шагу вліво-вправо? Раніше всі книжки прославляли, що extra mile - це шлях до успіху та до перемоги на ринку над конкурентами для будь-якого бізнесу. А для сервісного бізнесу це пагано?
-
Тільки 2 місяці, там просто таски це зверстати 4 сторінки 😁
-
А коли на спрінт планінгу на тяжку таску я сказав що треба 13 поінтів то заскедулили окремий мітинг щоб розібрати це, лол
-
Ну так зазвичай під цим соусом можна попросити підвищення. Якщо ти стабільно (типу, не одноразово а десь півроку) робиш все вчасно і чіки-піки
-
А ПМ здається не помітила і лише сильніше тасків почала навалювати, все як тут в чатику казали 🫠
-
Я закінчив таски на місяць раніше і колега мені сказав що мені треба знайти кращу роботу 🥲
-
Underpromise and overdeliver)
-
Мені не дуже ясно як (і за що) в такому разі може відбуватися підвищення зарплати, якщо людина постійно працює «срєднєнько» (нічого такого). Може, менеджеру не дуже-то й треба щоб ми за підвищенням приходили?
-
Енівей я сподіваюсь надовго там не затриматись) А взагалі звільняється позиція фулстек в сусідньому проекті, я думав напроситись туди але треба пхп шарити та й всерівно хочу лівати з компанії
-
Сегодня я узнал: в Австралии, в отличии от Канады чем больше резюме, тем лучше. Видел полотна по 5 страниц. Summary на пол страницы.
-
Підвищувати нема куди, там той колега який сказав що мені треба іншу, цікавішу роботу 😁
-
Є приклад такого листа?
-
Спитала чатжпт за що може підвищуваться ЗП окрім перформансу. Пише оце: - Increased skills and expertise - Market demand - Added responsibilities - Inflation adjustment - Loyalty reward
-
тут в чаті скидали, пошукайте по ключових словах
-
Шось не так у вас в тімі з естімейшенами )))
-
Больше всех в колхозе работала лошадь, но председателем так и не стала
23 Jan 2023, 01:02
407551/642541
4 minutes ago