(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Енівей я сподіваюсь надовго там не затриматись) А взагалі звільняється позиція фулстек в сусідньому проекті, я думав напроситись туди але треба пхп шарити та й всерівно хочу лівати з компанії
-
Сегодня я узнал: в Австралии, в отличии от Канады чем больше резюме, тем лучше. Видел полотна по 5 страниц. Summary на пол страницы.
-
Підвищувати нема куди, там той колега який сказав що мені треба іншу, цікавішу роботу 😁
-
Є приклад такого листа?
-
Спитала чатжпт за що може підвищуваться ЗП окрім перформансу. Пише оце: - Increased skills and expertise - Market demand - Added responsibilities - Inflation adjustment - Loyalty reward
-
тут в чаті скидали, пошукайте по ключових словах
-
Шось не так у вас в тімі з естімейшенами )))
-
Больше всех в колхозе работала лошадь, но председателем так и не стала
-
он там зверху я думаю саме такий приклад.)
-
якраз коли занадто часто робиш екстра майл то до цього швидко звикають і накидують задач зверху. рано чи пізно ти потім з таким тиском фейлишся і ось це вже помітно буде всім (бо ми люди і невдачі помічаємо одразу)
-
Фічу яку можна було сісти і неспішно зробити за місяць (разом з тестуванням) розтягнули на пів року. Мільйон беззмістовних мітингів і інших відволікаючих моментів 🫠
-
Интересно что extra mile тут нет. Added responsibilities мне не как экстра эффорт откликается совсем.
-
Так і є, то не я естімейтив. Взагалі якось все так дивно і іноді смішно. Можливо у мене атрофовано сприйняття процесів роботою на стартап через укр галеру і насправді все так і має бути (іноді до смішного тупо)
-
Що ви маєте на увазі під другою декларацією? То поле ж в кожній декларації є
-
я думаю Increased skills and expertise легше показати коли ти їх спеціально не видаєш на 100% 😅
-
Геніально
-
це ви вже робите golden plating, це ще гірше
-
Якщо місяць працювати над верстанням сторінки то можна. Заставити себе лупати літкод чи пет проект я поки не можу
-
перфоманс це горізонтальний зріст, але треба ще дивитись у вертикальному напряму. НАприклад вивчити щось по ML та стати тімлідом в цьому напрямі чи шось таке
-
Спрацьовує бо завжди є правки і баги і технічно все підганяється під спринт. З іншої сторони чим більше часу дано на фічу тим більше правок і багів буде, постійно буде що робити.
23 Jan 2023, 01:02
407563/635966
5 minutes ago