(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Задача дева - успішно використовувати деплоймент тулз, які надали девопси. Ступінь того, що дев може зробити сам з деплойментом, дуже різна, від "майже нічого, тільки тупо кнопка деплой, для всього іншого потрібні девопси" до "майже все дев може сконфігурити в коді, воно потім через helm chart/terraform апплаїться без участі девопсів". я наприклад у нас через код можу для будь-якого сервіса міняти firewall rules, надавати чи прибирати домени, налагоджувати взаємодію з іншими сервісами, і тд і тп, майже фулл контрол - тому шо девопси у нас більш менш грамотні ) Але в жодному із варіантів дев не має налаштовувати blue/green 😃
-
Ми самі все зробили як могли, але якщо це побачить кваліфікований девопс боюся у нього буде інфаркт 😝😝😝 якась короче економія у замовника - qa не хочу, девопсів не хочу, робіть все самі 😝 понаписували скриптів хто що вмів 😝 (Чого я думаю що в девопса буде шок бо одним нажаттям кнопки все не розгортається)
-
ну завозить же уже начали в RCS. А мы на этих выходных свежую брали на вот тут www.fhkwc.ca/herring_sale.html (видео с прошлого года - www.youtube.com/watch?v=44VxJYJ1kGY) Мы один пакет взяли (10 кг 22 CAD с таксами), но люди по несколько пакетов брали...
-
- читаєш про MVC pattern на бекенді - читаєш про нормальні backend mvc frameworks - php/symfony, php/laravel, ruby on rails, python/django, java/spring - забиваєш на це, береш ноду, береш express та пробуєш натягнути сову на глобус і написати просту MVC аплікуху на js - спочатку шось простеньке, api, пара ендпойнтів - потім можна додавати - routers, middleware, authentication, validation with Joi, unit tests with jest, workers/consumers, і тд і тп Воно справді не дуже складно, головне - розуміння, express дуже базовий але непоганий і функціональний фреймворк
-
мож /voteban ?
-
А що з особистими даними сталось? Закон якийсь прийняли?
-
А шо по грошам?)
-
Anyway
-
Вы просто должны это увидеть))