(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
100+? Чи менше?
-
Як у крепкого джуна, не так погано як деяких куаетівців але і не так добре як у багатьох програмістів 🥲
-
Є ще згода на передачу персональних даних
-
достаточно спорный закон
-
Так ты разберись в теме то, адвокаты украинские уже давно прокоментили
-
це ж класика, начальник дебіл, треба не так)
-
Та хз, може треба було в Оклахому. Тут хоча б в Альберту переїхати, але це вже офтоп)
-
де транспаренсі
-
В грудні 2021 ми їхали автобусом по снігу в Ванкувері. На підйомі його стало нести боком, але водій не здавався, хоч автобус вже і перегородив 3 полоси. Жваво тиснув на газ, і крутив кермо. Задньою частиною ми збили паркомат і дорожній знак, що допомогло йому порівнятись. На наступній зупинці ми вилізли і пішли пішки, бо далі був схил🙈
-
І садочки:) навіть якщо школи будуть працювати:) подобається мені це самоврядування
-
але народ не розуміє тому що не розжували тому ми проти
-
Треба в сша газувати
-
Да, склейка была в chatgpt
-
Саме так, вони мені самі написали і я по суті ніяких зусиль не прикладав, одна співбесіда де задали кілька тех питань і все, менш ніж за тиждень офер. Наступного дня закрився мій укр проект так що це було просто мега вчасно.
-
Виглядає як аі generated
-
Ну для своїх працівників жадібні
-
Рекрутер сказал что все отлично, когда вот такое саммари у Австралийцев. A seasoned PostgreSQL administrator/developer with 15 years of experience, I specialize in the architecture and optimization of database-centric applications, with a deep focus on the PostgreSQL database. My career is marked by key achievements such as leading scalable AWS RDS PostgreSQL implementations. As the go-to expert for performance tuning and complex problem-solving in database systems, I am trusted for delivering reliable and efficient solutions under high-pressure scenarios. My proficiency in SQL, AWS, and database performance tuning, combined with a successful track record of collaborations with development and data science teams, positions me as an ideal candidate for the forward-thinking, technology-driven environment at . My direct manager once said, ’He has exceptional technical skills, the ability to delve into details and find the right solution. Slava was the go-to person for application developers with any DB-related questions. If something went wrong, I could always rely on Slava, even if it meant working long hours.’ The application architect commented on my work, saying, ’He is an exceptional data architect with an outstanding grasp of RDBMS theory, as well as real-world experience. His work ethic, tenacity in solving problems, and self-direction abilities make him a key asset to any project.’ My mom said numerous times, ’Slava is an angel!’
-
і по новому закону виходить що неаконно?
-
Ще питання чи цей новий кабінет є юр лицем Тобто держава зі всіх реєстрів передасть абсолютно все твоє життя якійсь юридичній особі(компанії), та сама тебе зареєструє, сама буде зберігати твою біометрію і так далі і надавати доступ всім ТЦК просто по кліку
-
Новый закон это про то, что данные будут тянуть непонятно откуда и как, т.е незаконно по-сути
23 Jan 2023, 01:02
407669/641488
about an hour ago