(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
я взагалі казала саме про імердженсі, в волкін та до сімейного простіше (в моєму випадку), там опції такі в мене: 1) до сімейного сьогодні на сьогодні у випадку «щось якось кашель в дитини пішов вже не дуже, послухайте», втисне проміж інших пацієнтів, очікування до півгодини десь буде 2) або на сьогодні-завтра у волкін за записом, очікування нема, там усе чітко
-
Привіт, друзі хтось щось чув про спрощення Апостилю ?
-
Ще ні начеб то. Це ж розглядалось в умовах мобілізаційного закону, його ще не прийняли
-
В Торонто є цілий район з українцями, вони там мають свої клініки, майже підходь як в Канаді, але якщо Вам щось дуже треба, то зроблять виключення
-
Укро-молдовани
-
Китайці випробували на мишах новий смертельний вірус, — New York Post. Це змінений штам коронавірусу GX_P2V, який зі 100% ймовірністю вбивав піддослідних гризунів. Вірус вразив легені, кістки, очі, трахеї та мозок гризунів, а перед смертю їхні очі ставали абсолютно білими. Наразі вчені не змогли з'ясувати те, як цей вірус вплине на людину.
-
Так, в неділю після 14:00 всім видавали, біля 15 українців отримали ВП
-
www.international.gc.ca/gac-amc/about-a_propos/services/authentication-authentification/apostille-convention.aspx?lang=eng
-
Натрапив на допис в фб, в якому автор пише що ця війна епічна і увійде в історію. Вона однозначно ввійде в історію і для України (та і східної Європи) вона епічна, але знаходячись в Канаді я б не сказав що ця війна епічна для канадців, мабуть те саме в південній Америці чи Азії. Чи я не правий і це тільки здається?
-
а ось мітап для рубістів, наступної середи, безкоштовно. планую піти, якщо комусь цікаво познайомитись вживу - пішіть, я з радістю ) toronto-ruby.com/
-
але виїхати після 18 не вийде 🙁
-
Мои друзья, украинцы уехали в 2014 в Америку когда напал Россия первый раз. Так они сейчас даже за новостями не следят, у всех уже грин-карты, дети. Живут своей жизнью, родители выехали в Европу.
-
До 25, в нас тепер інші рамки)))
-
🤔 Держава заплатить 8 млн грн за моніторинг новин про Зеленського, його дружину, Єрмака та Залужного Згідно з тендерною документацією, постачальнику послуг необхідно буде щоденно моніторити ЗМІ, соціальні мережі. Потрібно буде надавати державному Центру захисту інформаційного простору України інформацію про аудиторію, охоплення матеріалу, аналіз телесюжетів. Моніторити доведеться матеріали про: 🔸Президента України Володимира Зеленського; 🔸Першу леді Олену Зеленську та її фонд; 🔸 Голову Офісу Президента Андрія Єрмака; 🔸 заступників голови Офісу Президента та радників; 🔸Головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного; 🔸Начальника генштабу ЗСУ та його заступників; 🔸Кабінет Міністрів України та кожного міністра і заступників окремо; 🔸Голову Верховної Ради України Руслана Стефанчука, його заступників Олександра Корнієнка та Олену Кондратюк; 🔸Верховну Раду та ЗСУ як інституції. @censor_net| Ми у Facebook, Twitter та Tik-Tok