(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ты в Канаде?)
-
Чаплыга разгонял зраду, что американцы нас продали, ещё давно, перекликаясь с медиа мордвы
-
Вот так вот взяла и спалила где живёшь)
-
Завжди замість того, щоб щось робити самому, шукати винних у своїй команді, швидко це виправляти, простіше зробити винним когось. А зараз хто винен? Народ - бо вони ухилянти. Сподобалось, як сказав Віталій Портников "влада би хотіла, щоб все було, як на початку великої війни, коли люди самі мобілізувалися, самі брали зброю, самі шукали броніки, самі робили все, навіть там де поліція і сбу втекли. А влада просто на цьому піарилась, що вони не втекли і їли мівіну в бункері
-
Син в аэропорту не выйдет, в сервис Канада брать
-
Кстати, я правильно понимаю что по прилету шаги такие: 1) Получить ВП в аэропорту и СИН, если выйдет 2) С син, адресом эирбнб и ВП пойти в банке открыть счёт 3) Податься на MSP и пойти сдавать медосмотр И это по идее все что сделать надо сразу
-
Так в чому він не правий? Так влада робила, відео де пакують ухилянтів, виходить спікер МО і каже, то іпсо московське. Давайте якісь аргументи чи думки, бо я можу на все що мені не відкликається казати «розгоняють зраду» і «пересікаються з рашкою» Бо, коли в травні 2022 Хуйло казав, що були вже домовленості і тд і тп, всі в українській владі кричали - ніхуя такого. А потім виходить Арахамія і каже: «ми вже були домовились, це правда»
-
может и нет, может это другой значок)
-
Даже до полномасштабного
-
Був тимчасовий проект видавати SIN в аеропорту. Здається,це працювало лише по четвергах і не в усіх провінціях/аеропортах. Можливо, зараз проект вже згорнули www.canada.ca/en/employment-social-development/news/2023/12/applying-online-for-a-social-insurance-number-is-the-quickest-option-for-international-students-and-workers-ahead-of-the-winter-season.html